avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Activitate CristinaMihaelaToba

Activitate CristinaMihaelaToba

Discuție Stimulent
Buna ziua. As vrea sa imi spuneti si mie va rog, daca poate beneficia sotul de stimulent, daca eu am stat acasa si am beneficiat de indemnizatie, iar la terminarea indemnizatiei voi ramane acasa cu copilul pentru ca nu am cu cine sa il las. In aceste conditii poate beneficia tatal de stimulent? Va multumesc anticipat!
Buna ziua! As vrea sa imi spuneti daca ae poate plati la somaj mai putin de o luna pentru a putea beneficia de somaj. Pana pe 17 noiembrie 2014 am fost in CCC, incepand cu 18 noiembrie 2014 am intrat in somaj pana pe data de 28 februarie 2015. Pe data de 1 martie 2015 am semnat contractul de angajare, iar pe 6 februarie 2016 am intrat din nou in CCC. Deci fara cateva zile nu am 12 luni. Se poate face ceva pentru a beneficia de somaj la terminarea CCC? Va multumesc anticipat!
Discuție Stimulent
Buna ziua! As dori sa-mi spuneti si mie daca incep serviciul mai repede de 60 de zile mai pot beneficia de stimulentul acela pana la 3 ani? Locul de munca unde am lucrat inainte de concediul de crestere copil nu mai este, s-a inchis si sunt nevoita sa-mi caut in alta parte. Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Somaj sau nu?
Oare mai pot plati cumva din mana ca sa pot beneficia?
Răspuns la discuția Somaj sau nu?
pe perioada nedeterminata
Discuție Somaj sau nu?
Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Am un baietel nascut in decembrie 2012, in noiembrie 2014 firma la care am lucrat m-a bagat in somaj pentru ca postul meu s-a desfiintat. In 1 martie 2015 (dupa 3 luni de somaj) am reinceput lucrul la aceeasi firma (plecasera 2 fete prin demisie). In 1 octombrie 2015 am intrat in prenatal ( pe 25 oct am nascut fetita).Pe 3 februarie 2016 am intrat in CCC. Acum am aflat ca nu am unde sama mai intorc la servici, deoarece magazinul unde am lucratse va inchide pe 10 martie. Intrebarea mea este, mai am dreptul la somaj? Va multumesc anticipat!
Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Am un baietel nascut in decembrie 2012, in noiembrie 2014 firma la care am lucrat m-a bagat in somaj pentru ca postul meu s-a desfiintat. In 1 martie 2015 (dupa 3 luni de somaj) am reinceput lucrul la aceeasi firma (plecasera 2 fete prin demisie). In 1 octombrie 2015 am intrat in prenatal ( pe 25 oct am nascut fetita).Pe 3 februarie 2016 am intrat in CCC. Acum am aflat ca nu am unde sama mai intorc la servici, deoarece magazinul unde am lucratse va inchide pe 10 martie. Intrebarea mea este, mai am dreptul la somaj? Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Mai am dreptul la somaj?
Nu se poate sa platesc eu din mana diferenta pana la 12 luni?
Buna ziua! Pe 17 noiembrie 2014 am incetat CCC, incepand cu 18 am intrat in somaj deoarece s-a desfiintat postul. Incepand cu data de 1 Martie a 2015 m-am reangajat la fostul loc de munca, deoarece au plecat doua colege prin demisie. Pe 27 martie am aflat ca sunt din nou insarcinata. Mai am dreptul la indemnizatie? Dar dupa cei 2 ani de CCC mai am dreptul la somaj? Va multumesc anticipat pentru timpul acordat!
Am intrat in CCC pana pe 17.11.2014, incepand cu 18.11.2014 am intrat in somaj. Daca ma reangajez la firma la care am lucrat inainte de CCC si de la care am si intrat in somaj; iar daca intre timp se inchide punctul de lucru la care lucrez, mai pot intra in somaj?