Am castigat un proces impotriva unei firme de constructii , am castigat si la ICCJ insa nici pana acum nu au intrat banii in cont , bani reprezentand avansul si cheltuielile de judecata avute , Au trecut 4 luni de la terminare si nu stiu cum as putea recupera suma , oare se prescrie ? Ce trebuie sa mai intreprind pentru a intra in posesia banilor ? Multumesc anticipat
Buna ziua , in urma cu 5 ani am divortat fara ca sa facem partajul pentru apartamentul cu doua camere pe care-l detinem impreuna . Intre timp m-am casatorit cu o alta femeie , acum fosta mea sotie vrea sa facem partajul la notariat dupa care sa-mi cumpere partea in doua rate . Întrebarea ar fi pot sa-i vand partea mea fostei sotii fara a face partajul ? Care ar fi costurile , timbre , taxe etc . Va multumesc anticipat .
Buna ziua , in urma cu 5 ani am divortat fara ca sa facem partajul pentru apartamentul cu doua camere pe care-l detinem impreuna . Intre timp m-am casatorit cu o alta femeie , acum fosta mea sotie vrea sa facem partajul la notariat dupa care sa-mi cumpere partea in doua rate . Întrebarea ar fi pot sa-i vand partea mea fostei sotii fara a face partajul ? Care ar fi costurile , timbre , taxe etc . Va multumesc anticipat .
Am o firma mica care de-a lungul timpului a acumulat datorii la stat , as dori s-o vand sau s-o donez , întrebarea este daca pot face acest lucru fara a plati eu datoriile , cumparatorul fiind de acord cu preluarea datoriilor .
Va multumesc anticipat pentru raspuns .
Firma este a mea si am datorii mari , activitate nu mai am de vreo 3 ani si as dori intrarea in insolventa . Repet întrebarea , care este modalitatea , unde ma adresez si cat costa toata demararea actiunii .
Va multumesc anticipat .
Doresc sa stiu care sunt pasii care trebuie urmati pentru demararea actiunii de insolventa , ce anume trebuie intreprins si care sunt taxele ?
Cu stima Augustin N .
Este corect ca firma sa-ti scada din zilele de concediu legal zilele in care se fac analizele anuale necesare societatii , la cererea acesteia ?
Cu stima Augustin N .