Buna, unei doamne i-a murit sotul. In urma lui a ramas un apartament dobandit in timpul casniciei, inscris in CF pe ambii soti.Au impreuna un copil, unicul copil.E obligatorie succesiunea acum, sau, dupa moartea doamnei se poate face atunci succesiunea ? Va multumesc,o zi frumoasa !
Buna ! Mai este valabila legea care prevede termenul de rezolvare a petitiilor ca fiind de 30 de zile ?
Am facut o petitie catre casa nationala de pensii in 25 noiembrie 2015 nu am primit raspuns,inainte de asta am facut o contestatie la casa judeteana de pensii in DECEMBRIE 2014 !!! De atunci astept raspuns.
Nu mai lucreaza nimeni acolo, au murit o data cu cei de la Colectiv,s-au gazat,s-au otravit ?
Multumesc ! Chiar sunt disperata !!! Astept de aproape doi ani !!!X-(
La ce institutie trebuie sa fac plangere in cazul in care mi s-au furat banii de catre administratia blocului,bani pe care i-am depus pentru reabilitarea blocului,iar acum spune ca banii s-au cheltuit pe alte reparatii ?
La multi ani ! Din anul 2008 am depus lunar,am chitantele, 50 lei, pentru anveloparea blocului.S-au adunat peste 3500 lei.Din aceasta suma s-au cheltuit pentru diverse lucrari incat mi-au ramas in cont in jur de 1300-1500 lei.Anveloparea s-a facut,iar factura se va plati lunar,la primarie.Banii care au ramas necheltuiti administratia blocului vrea sa ii cheltuiasca pe altele,eu nedorind acest lucru, eu dorind sa mi se returneze banii ramasi.Mentionez ca suntem doi pensionari de 70 de ani,traim dintr-o singura pensie de 1200 lei, suntem bolnavi, numai eu stiu cum am adunat acesti bani pe care altii vor sa ni-i ia.Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac sa-mi recuperez banii.Sa ma adresez carei institutii,dar fara Politie, va rog, ca noi nu avem aici asa ceva. Va doresc numai bine si va multumesc.
Am lucrat la C.A.P. cand eram minora.Nu mi se reconsidera vechimea din acest motiv? Adica nu contributie,dar vechime in munca.Am lucrat de la 13 la 18 ani in CAP.Stiu ca in timpul lui Ceausescu copiii sub 16 ani lucrau 4 sau 6 ore si erau platiti la intreg.
Multumesc frumos.
Sunt casatorit.Mama mea a murit.Am mostenit un apartament impreuna cu sora mea pe care l-am vandut si am impartit banii.Din partea mea de bani ( toata suma ) am cumparat un apartament cu o camera.Sotia mea zice ca are dreptul la partaj ( eram casatorit cand l-am cumparat,dar am declarat la notariat ( pe contract este stipulat ca apartam.este cumparat din banii mosteniti din vanzarea apartamentului mamei.Are sotia mea dreptul la cota parte din acest apartament ? Va multumesc.
:((