Dvs., in calitate de asociat unic,trebuie sa completati o cerere tip de la onrc, si declaratia model 3, in care treceti si caenurile pe care le-ati autorizat anterior, dar si caenul pe care doriti sa-l adaugati. Formularele le gasiti la onrc, sau pe site.
In cazul in care aveti caenul trecut deja in actul constitutiv, nu mai este necesara actualizarea acestuia si nici Decizia asociatului unic. Daca nu, trebuie depuse ambele.
Succes!
Buna ziua.
In primul rand , punctul de lucru trebuie autorizat la onrc, pentru a va putea desfasura activitatea. Cu certificatul constatator obtinut, va prezentati la anaf pt. a achizitiona casa de marcat. Altfel, practic, punctul de lucru este inexistent.
.
Buna ziua.
Daca veti infiinta un PFA, este posibil ca activitatea dvs. sa nu fie zilnica, sau lunara, ci in functie de vanzari, comenzi, achizitii, etc. Asadar, nu va fi o activitate constanta. Poate veti desfasura activitatea pe timp de 6 luni si 4 luni nu. Important este nu uitati sa depuneti declaratia unica anuala la ANAF.
Pe de alta parte, daca va autorizati ca PFA, nu veti putea transfera in mod direct activitatea pe firma. Va trebui sa radiati PFA-ul si sa infiintati un SRL.
Succes!
Buna ziua.
Prin intermediul acestui site aveti posibilitatea de a accesa sectiunea consultanti, respectiv avocati, Cu siguranta exista colegi , specialisti in domeniu, care sa va reprezinte interesele.
Succes!
Daca nu locuieste cu tatal copilului , da, este vorba despre o familie monoparentala.
Familia monoparentală (monoparental family) este acel tip de familie în care copiii locuiesc doar cu unul dintre părinți. Acest lucru se poate întâmpla ca urmare a divorțului, a separării părinților, a decesului unuia dintre părinți, a înfierii de către un adult a unui minor sau ca urmare a deciziei unei femei de a da naștere unui copil fără a fi căsătorită sau fără a locui cu un bărbat.(Wikipedia)
Buna ziua.
Modificarile sunt in faza de proiect legislativ. Asadar, in acest moment, pana la modificarea legislatiei in vigoare, este necesar acordul vecinilor de la bloc, atat pentru infiintarea unui cabinet medical, cat si a unei firme.
Buna ziua.
Consultatia se desfasora preliminar intocmirii/depunerii documentelor in scopul infiintarii firmei. Asadar, da, consultatia se plateste separat de costurile ce implica infiintarea acesteia. Evident, in baza unui contract de prestari servicii incheiat intre client si firma de contabilitate. Este normal sa fie tarifata, alfel exista riscul ca , drept urmare a informarii, clientul sa vrea sa-si depuna singur dosarul la onrc, in vreme ce contabilul si-a pierdut timpul la consultanta, degeaba.