Stau intr-un bloc de garsoniere si apartamente, numai cu chiriasi. Proprietarul calculeaza la sfarsitul lunii toate cheltuielile si eu platesc chiria si utilitatile la el.
Proprietarul detine si o societate de constructii, oferind si locuinte spre vanzare.
Cine plateste diversele reparatii care apar (peretele se umezeste si se umfla cand ploua, usa de la balcon nu e bine vidata si intra frigul)???
Daca imi fac viza de flotant pentru jud. Constanta, pot sa depun actele si sa ma casatoresc in Constanta, desi am domiciliul in jud. Tulcea??
De ce acte este nevoie pentru casatorie? Am citit si despre o declaratie notariala......
Nu ne a ajutat nimeni, eu cu sotul meu am întocmit o
Sotul meu a fost oprit de politie si i s-a intocmit proces verbal. In proces scrie ca nu a avut asupra sa asigurarea de raspundere auto si nu a purtat centura de siguranta in timp ce se deplasa spre coborarea de pe estacada sosiri (a aeroportului Henri Coanda), fiind iesit din parcare. A primit sanctiune 7 puncte amenda si 28 puncte penalizare.
Am depus contestatie la acest proces verbal, intrucat in momentul in care a fost oprit de politie, acesta se afla la barierele care permit iesirea din parcarea publica si pt a introduce jetonul pt ridicarea barierelor este necesara deschiderea portierei, fiind un microbuz si centura de siguranta trebuie deblocata.
Polita de asigurare civila auto era asupra lui, dar nu aparea notat nr de inmatriculare, ci seria de caroserie, masina fiind recent inmatriculata. Mentionez ca politistul a vrut sa caute seria, dar la deschiderea capotei nu a stiut unde sa caute.
La contestatie am atasat copii dupa polita de asigurare si bonul de plata la parcare, politistul avand si intentia de a-l retine cat mai mult pe sotul meu.
Avem vreo sansa in a anula procesul verbal???
Am divortat de 3 ani, dar la locul de munca figurez tot cu numele vechi. De ce acte este nevoie pt a face actualizarea? Se plăteste vreo amenda? Mentionez ca eu am buletin de Tulcea, dar locuiesc si lucrez in Constanta. E vreo problema?
Persoana care are aceste amenzi are o remorcă înregistrată pe numele ei si venit - salariul minim pe economie
Ce se intampla cu amenzile primite pentru incalcarea codului rutier? Dupa 5 ani se anulează datoria la primărie?
Multumesc de raspuns si promptitudine.
Pot sa legalizez un certificat de casatorie in locul persoanei in cauza (mama)? Am actul in original si buletinul de identitate, dar ea este plecata in afara.
Am buletin de Tulcea, dar stau si lucrez in Constanta. Pot sa ma inscriu la un medic de familie din Constanta???