avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Activitate anamaria_b07

Activitate anamaria_b07

Ce autorizații îmi trebuie sa modific un garaj stradal la curte in spatiu destinat atelier recreativ pt copii?
Dețin contract de comodat pt acel spatiu și am aprobare din partea proprietarului pt modificarea acestuia.
Buna ziua! Detin un srl cu cod caen 3299 ,realizez produse handmade .Ma ocup in general de producerea diferitelor obiecte lucrate manual din placaj de lemn,decoratiuni,jucarii etc.Intrebarea mea este referitoare la certificarea pe produsul realizat,si anume daca am nevoie de vre-un certificat de la mediu de ex pt a imi vinde produsele unor firme spre vanzare sau atelierelor pt copii pt a le folosii in cadrul atelierului.Multumesc!
Buna ziua! Detin un srl-d si am cod caen 3299 ,pe langa decoratiuniile handmade pe care le realizez ,cumpar placaj din lemn ,tai manual diferite forme pe care apoi le vopsesc si decorez .Intrebarea mea este:Am nevoie de inca un cod caen daca lucrez cu lemnul in serie mica sau pe comanda iar decoratiuniile le vand in targuri sau online? Ma obliga legea sa imi fac atelier de tamplarie in spatiu meu de lucru de acasa?
Multumesc pt raspunsul vizavii de autorizare,dar referitor la impozit eu am sediuul dupa cum am scris in casa pariintilor ,nu este apartament si am contract de comodat ,din cate stiu nu platesc impozit eu ,vor platii parintii mei ceva mai mult decat deobicei din cauza ca eu sunt cu comodat firma la ei in casa pe o anumita camera.Zi buna!
Buna ziua! Detin Srl-d si am sediul social cu contract de comodat pe o camera din casa parintiilor.Vreau sa desfasor la sediu activitate de productie in serie mica de genul handmade si anume decoratiuni handmade, productie tesaturii in serie mica lucrate manual fara utilaje industriale si productie prelucrarea lemnului in serie mica etc ,am aceste coduri caen pe firma deja.Intrebarea mea ar fi ce demersuri trebuie sa iau si ce taxe am de platit in cazul in care eu vreau sa declar atelier la sediul firmei fara ca acolo sa imi vina clienti,nu fac facturi etc ,momentat vreau sa lucrez cu diverse firme unde voi merge personal si voi intocmi facturi si imi voi livra marfa catre dansii la sediul firmei lor.?
Am terminat un curs de coordonator SSM de 40 de ore cu studii medii acum un an ,vreau sa ma angajez in accest domeniu dar nu stiu planul activitatii de incepere intr-o societate ,nu stiu cum sa fac si ce sa fac stiu teorie dar nu stiu practica?