avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Activitate Cabinet avocat Porosnicu Gianina

Activitate Cabinet avocat Porosnicu Gianina

Răspuns la discuția Iesire din indiviziune
Puteti introduce la judecatorie o actiune de partaj. I mod normal vi se cuvine jumatate din casa. Daca reusiti sa demonstrati (prin probe) ca aveti o contribuitie mai mare decat fostul sot atunci aveti sanse de a obtine cat mai mult din imobilul respectiv.
Va trebui sa vedeti cate zile sunt pe certificatul medico-legal. Apoi trebuie mers la politie si de urmat cativa pasi. Ar fi bine sa consultati un avocat.
In primul rand, fratele dvs-tra era pasager sau sofer? Daca era sofer se afla in masina care a provocat accidentul? Ar trebui sa dati mai multe detalii despre caz daca doriti un raspuns precis.
Răspuns la discuția Daune accident in Italia
Fiecare firma de asigurare de pe teritoriul UE (deci si Italia) are un corespondent in Romania. Este obligatoriu, si aceasta obligatie este respectata. Ar trebui sa incepeti formalitatile in Romania, fiind cetatean roman.
Ar trebui sa aveti un certificat medico-legal din care sa rezulte totalul zilelor de spitalizare+recuperare. Soferului care a provocat accidentul i s-a intocmit dosar penal? Daca da, ar trebui sa ajungeti la politie sa va constituiti parte vatamata. Puteti obtine daune morale pentru accidentul suferit, daune ce vor fi platite de firma de asigurari la care soferul are polita RCA. Nu este o procedura simpla....dar se merita incercat.
Răspuns la discuția Deturnarea fonduri europene
Conform contractului cu agentia care a acordat fondurile, cine trebuia a ahite subcontractorii? Subcontractarea a fost stipulata in contractul de finantare? Adica aveati voie sa subcontractati?
Răspuns la discuția Accident de munca
S-a intamplat in timpul orelor de munca ste accident de munca. ITM-ul a fost anuntat de catre angajator sau de dvs-tra? Angajatorul este responsabil direct. Pentru a-l trage la raspundere si a primi c/val tratamntelor mdicale si despagubiri, trebuiesc urmati nite pasi in anumite termene. Multa sanatate!