avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Activitate FireSky08

Activitate FireSky08

Care este procedura concreta (eventual si cat dureaza) pentru ca asociatia de proprietari sa ia la cunostinta ca esti proprietarul unui apartament? Am cumparat in urma cu mai bine de 10 ani un apartament.Am fost la administrator atunci,l am anuntat..m a trecut la intretinere,am participat la sedintele anuale de bloc. Iar acum cand le am solicitat sa mi dea acces la cateva documente, presedintele asociatiei(s au schimbat vreo 3-4 in anii astia ) mi a zis sa i demonstrez ca sunt proprietar pentru a mi raspunde la solicitari
Exista un regim clar al coloanei de gaze care a fost construita pentru cei care își pun centrala termica? Mai exact: dacă un investitor inițial vinde apartamentul, cota parte a lui din investiție este automat preluata de noul proprietar? Sau rămâne la vechiul proprietar?
Se da următoarea situatie:bloc în București cu un investitor inițial in momentul în care s a făcut conducta separata de gaze, pentru centrala termica. Investitorul inițial a vândut apartamentul. Noul proprietar preia automat și dreptul de proprietate asupra conductei de gaze?
Vreau sa mi montez centrala. În scara sunt deja câteva apartamente care au contor de gaz separat. Trebuie sa obțin acordul lor pebtru a ma lega și eu la țeavă de gaz? Daca s au schimbat unii din proprietari între timp(nu mai sunt cei care au contribuit efectiv la construcția respectivei țevi de gaz trebuie sa obțin acordul noilor proprietari? Sau al celor care erau la momentul respectiv? Dacă implica o suma de bani pe care sa le o plătesc... Exista undeva o evidenta a costurilor?
Urmează sa ma întorc în 2 luni din Cic. Angajatorul îmi poate refuza întoarcere pe același post, în condițiile în care postul nu a fost desființat? Verbal superiorul direct mi a spus ca nu ma voi întoarce în aceeași echipa ci ca mi se va oferi o poziție într o alta echipa, explicația fiind" echipa e completa deja". Ce opțiuni am în continuare? Sunt obligata sa accept poziția oferita de ei?convingerea mea e ca pe poziția mea au angajat pe cineva pe poziție determinata pe care însă vor sa l păstreze și de mine sa se descotoroseasca într un fel sau altul și ca asta este primul pas
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie

- am nascut pe 24 octombrie 2013.
-am optat pentru concediu de 1 an
-una din luni stiu ca este a tatalui si va intra in concediu.

Dar cum trebuie sa procedez(dpdv al datelor de intoarcere la servici) pentru a primi stimulentul pana la varsta de 2 ani?Imi reiau serviciul pe 22 septembrie si imediat intra si tatal in concediu?