avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Activitate crai

Activitate crai

Răspuns la discuția scanare carnete de munca
Da , am autocolantul cu cod de bare. Aceasta este dovada scanarii ?
Multumesc foarte mult pt ajutor
Buna ziua, am predat la scanat carnetele de munca prin ITM in 2008 si acum sunt colegi de RU care spun ca mai trebuie predate o data si la Casa de pensii pentru scanare, deoarece prin ITM numai s-au prelucrat (este o stampila pusa coperta carnetului cu prelucrat). Mi se pare o mare prostie, deoarece su stiu sigur ca le-am predat in vederea scanarii, erau afise cat casa la ITM.
Va multumesc mult pentru ajutor
Multumesc frumos de raspunsuri, din ce am inteles de la d-na Ramona nu este gresit nici daca nu se taie zile CO pentru timpul nelucrat datorat CM. Multumesc inca o data tuturor !
multumesc foarte mult, dar este vorba de diminuarea CO numai pentru luna intreaga de concediu medical sau se cumuleaza perioadele de CM ?
Perioada de concediu medical reprezinta timp nelucrat si reduce concediul de odihna proportional ?
Răspuns la discuția CIM
In cazul fuziunii a 2 intreprinderi se inceteaza CIM-urile pe societatea care dispare si se fac altele pe societatea care ramane ? Este vorba de angajatii societatii care isi pierde personalitatea juridica. Sau cum se face ? Multumesc anticipat
Discuție CIM
Va rog sa ma ajutati. Ce se intampla cu CIM-urile, ce se scrie in carnetul de munca si ce trebuie dus la ITM la in cazul fuziunii intreprinderii ? Este vorba de CIM-urile de la angajatii intreprinderii cedente care isi pierde personalitatea juridica. Legile se bat cap in cap, Codul muncii cu L protectiei angajatilor in cazul cesiunii, etc.
Multumesc frumos.
Răspuns la discuția inregistrare CIM punct de lucru
Va multumesc pentru promptitudine. Dar vreau sa mai stiu daca firma se inregistreaza in localitatea respectiva ca firma noua la ITM, daca trebuie un nou cod fiscal sau este valabil cel de la firma mama, sau ce acte trebuiesc pentru a inregistra punctul de lucru la ITM ca firma noua ?
Va multumesc mult.
Va rog sa-mi spuneti daca se poate, de ce anume este necesar pentru inregistrarea unor CIM-uri in localitatea unde firma mama are deschis un punct de lucru ? Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția concediu crestere copil
Multumesc foarte mult.
Cu respect, Crai