avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Activitate OLLIVIETTE2000

Activitate OLLIVIETTE2000

Buna ziua,am cumparat un aer conditionat in anul 2017,in acelasi an am avut 2 interventi deoarece nu functiona in parametrii, in 2018 am avut 5 interventii deorece nu funtiona in parametrii,in 2019 am depus plangere la anpc,pentru inlocuirea produsului sau returnarea banilor,iar cei de la anpc au luat legatura cu vanzatorul,iar vanzatorul a venit a ridicat aparatul “ l-a verificat” si functioneaza perfect conform afirmatiilor vanzatorului.Problema mea este urmatoarea , avand in vedere ca au fost 7 interventii de ce nu mi se îlocuieste produsul sau nu mi se returneaza banii? Tin sa mentionez : garantie mai am doar 2 luni de zile,nu mi-au prelungit nici macar cu o zi.Ce pot face...? Multumesc
Multumesc frumos.
Multumesc frumos.
Buna seara,mi s-a propus sa fiu "presedinta"unei asociatii de locatari,nu stiu ce atributii ar trebui sa am,daca ma puteti ajuta,va multumesc frumos.O seara buna.
Răspuns la discuția ANVELOPARE SUBSOLUL BLOCULUI
Multumesc pentru raspunsul promt, mai am o rugaminte daca puteti sa ma indrumati spre cadrul legal ca sa ma pot prezenta in fata presedintelui cu lectia invatata.
Multumesc anticipat.
Buna ziua,locuiesc la parterul unui bloc,in bucuresti si doresc sa-l anvelopez la subsol deoarece este rece pe jos,as dorii sa stiu daca am nevoie de acordul tuturor propirietarilor de apartamente sau doar de acordul comisiei de cenzori.Va multumesc frumos.O zii buna.
Răspuns la discuția Inundatie apartament 09.01.2013
Multumesc frumos.
Buna dimineata,
Am fost inundata,in data de 09.01.2013, de catre vecinii de la etaj,le-a cedat un calorifer instalt intrunul din balcoane, ei fiind bransati la reteaua de termoficare a blocului si neavand nicio autorizatie pentru acel calorifer.M-am mutat in acest apartament acum 6 luni, renovat, tavane false, tapet, parchet, cam tot ce se poate face sa fie ok. Mi-au ramas intacte baile si un balcon, in rest a curs apa ca la spalatoriile auto, tin sa precizez ca este un ap de 4 camere cu 2 bai si 2 balcoane. Am filmat si am facut poze la momentul respectiv. Sotul a fost cu presedintele blocului la acest domn si a spus ca achita tot . Ne-a rugat sa-i facem o lista cu ce ne trebuie,zis si facut ,am fost i-am inmanat lista,dupa care ne-am trezit cu el la usa dupa 20 de zile de la inundatie cu nu stiu ce specialist ca sa imi ca vini intr- o joi sa imi desfaca o bucata din tavanul fals sa vedem daca e uda placa.Ideea este ca eu nu am cumparat rigipsul ud si cu pete si nici parchetul unflat la imbinari, am casa cam toata praf, e logic ca omul doreste sa iasa cat mai ieftin sau sa nu o faca deloc,asigurare nu am avut, deoarece am considerat la acel moment ca nu avem bunuri(nu am apucat sa ne cumparam decat paturi 2 la numar) , nici el nu are asigurare. Am nevoie de niste sfaturi va rog mult, am si un copil mic , nu mai am unde sa ma duc sa stau daca o fii deacord sa-mi refaca apartamentul. Ideea e urmatoarea eu as vrea sa- mi schimbe tot ce s-a udat si sa- mi zugraveasca cu ce vopsea vreau eu si tot asa....
In cazul in care se razgandeste si nu mai doreste sa-mi refaca apartamentul ce pot face???Am poze am filmare am martori, mi-a speriat copii anutati-ma va rog!! Sotul imi spune sa tac, ca daca ne da banii pe vopsea si parchet sa fim multumiti, dar nu mi se pare corect,sunt constienta ca daca ma apuc sa-l dau in judecata poate dura si ani si bani , presupun ca si vecinul e constient . Multumesc anticipat!
Georgiana Constantinescu
Buna ziua,
mi-am cumparat un apartament in data de 21.05.2012,momentan nu locuiesc acolo,am fost saptamana trecuta cu contractul casei sa ne treaca in carte de imobil si sa vedem ce avem de platit la intretinere,tin sa mentionez ca momentan nu locuim acolo si suntem 3 adulti si un copil,insa administratorul ne trecuse deja 4 persoane la intretinere,cand am incercat sa-i explicam a inceput sa tipe si sa urle, ce pot face in acest sens ?
Si daca se poate as mai dori sa stiu la ce cheltuieli comune trebuie sa particip, ( gunioi,apa, lift....) apartamentul se afla la parter si am si centrala.
Multumesc frumos.
O seara buna!!!
Multumesc frumos pentru raspunsuri !