Sunt in litigiu cu banca,am achitat rata lunara timp de peste zece ani,acum nu o mai pot achita ,iar banca doreste o inelegere cu mine!are toata documentatia,insa imi cere o noua reevaluare a apartamenului,adica vrea din nou masuratori,fotografii si toate cele.Este legal sa se faca o noua reevaluare,daca da,de ce trebuie atata timp cat este vorba despre acelasi apartament!nu inteleg de ce se vrea o noua reevaluare!
Va multumesc!!
Daca reteaua ,instalatia propriuzisa ,este veche ,iar din aceasta cauza distribuitorul de gaz este nevoit sa debranseze ,sa sisteze distributia de gaz,acelasi distribuitor imi poate anula contractul?
Multumesc!!
Va rog frumos ,doresc sa aflu cine plateste cheltuielile pentru cadastru si daca exista vreo directiva europena sau vreun fond special din partea UE care acopera cheltuielile.Am inteles ca in judetul Dambovita se cer nici mai mult nici mai putin de 800 roni pentru fiecare lot in parte indiferent daca parcela are o suta ,doua sau trei sute de mp.,sau o mie,doua mii etc. pretul fiind acelasi si trebuie achitat de proprietar.Va rog sa ma lamuriti!Va multumesc!!O seara buna!!
Am o masina inscrisa in Spania si circula in Romania de aprox.trei ani,are seguro pe numele meu si al fiului meu caruia i'am dat'o.De cateva luni el a plecat in Anglia,iar masina a fost data,la schimb cu o alta masina, unui prieten.Acesta poate circula cu masina?poate fi depistat si amendat de ex.radar fix sau alte amenzi contraventionale ,incalcari ale normelor de trafic etc,deci voi fi eu in vreun fel cel care va plati anumite amenzi atunci cand masina nu este oprita de catre politisti ? ,.Mai mult de atat ,fiul meu i'a lasat o copie de pe buletinul meu pentru ca acesta sa demonstreze ca masina nu'i furata?ce pot face?va rog frumos daca cineva ma poate lamuri.Va multumesc!
Detin un teren in comuna vecina.Acest teren este trecut in registrul agricol din comuna in care locuiesc si in care am trecute totul,casa,terenuri ,padure etc.Pe trenul din cealalta cumuna vecina platesc impozitul in comuna de domiciliu,si asta de cand m-am nascut ,de zeci de ani.Acum am un litigiu cu un vecin care si-a construit pe hotar ..casa ,wc,polatre si anexe,mi-a rupt gardul si distrus totul.Am sesizat primaria unde platesc impozitul,iar cei de aici m-au trimis la primaria cealalta,acolo unde de fapt terenul nu este inregistrat.Va rog cu mult respect,este legala hotararea primarului de a ma trimite in alta parte atat timp cat impozitul il platesc la primaria unde domiciliez?