avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Activitate Laurr

Activitate Laurr

Răspuns la discuția Cadastru intabulare
Da,succesiunea dupa tata e facuta!
Cum este mai bine,sa faci cadastru si itabularea cat timp traieste mama (tata a decedat) sau dupa decesul mamei,suntem doi frati care nu ne intelegem,asta e,multumesc!
Va rog, ce este uzucapiunea,este necesat avocatul? Multumesc!
Am un teren de 1600 m,de la parintii mei care intre timp au decedat ,700 m este trecut in acte iar restul de 900 m nu este trecut in acte,din timpul lui Ceausescu nu-i trecut in acte ,in schimb platesc la primarie rolul la tot terenul de 1600m. Vreau sa-l vand si nu pot ca nu-i cuprins tot in acte,parintii au decedat ,ce trebuie sa fac,cu cine trebuie sa ma judec sa-l pot trece in acte? Se poate rezolva la notar?Multumesc!
Buna ziua! Se perescriu datoriile la banca,in cat timp?
Buna seara! Spuneti-mi va rog,am 46ani salariul 1400 ron si un credit de 20000 roni,pe 3 ani,pot obtine un credit pe 30 ani pentru a-mi cumpara o locuinta? Multumesc!
Răspuns la discuția Lonate Pozzolo-judecatorie
Buna ziua! sunt 17 ani de cand imi cresc copilul singur ,cu pensia alimentara de 83 ron,tatal fiind plecat in italia din 2000,cu cca 1 an si 6 luni in urma am reusit sa aflu adresa acestuia si l-am dat in judecata pentru marire,tribunalul a apelat (daca ma exprim corect) la comisia rogatorie. Am intrebat,fiindca am intrat in panica ,ma tem ca nu am dus bine adresa si vroiam sa vad (cum se procedeaza la noi,tastez nr de dosar si imi arata ceva detalii) daca se solutioneaza sau trebuie sa iau de la capat povestea,cu mii de multumiri!
Buna dimineata! Va rog,ajutati-ma si pe mine,Lonate Pozzolo-Italia carui tribunal sau judecatorie apartine;comisia rogatorie unde judeca pe cei cu domiciliul in Lonate Pozzolo?Multumesc!
Buna dimineata! Cumnatul meu este sofer in Italia,are 1600 euro salariul de baza dar in mana 2100 euro,pensia alimentara o v-a da din cei 1600 sau 2100? Are doi copii acolo si unul aici in tara,a facut rate,banca si au luat in calcul doar cei doi copii nascuti in Italia,i se intampla ceva (abia acum l-a gasit fosta nevasta) ca italienii nu stiu de cel de aici (a plecat in 2000) ce pensie poate da,se ia in calcul ca are rate? Multumesc din suflet!
Răspuns la discuția Schimbarea numelui
Este tatal meu biologic,dar m-a parasit la varsta de 1 an,mama m-a crescut si mi-a calauzit pasii in viata! Multumesc din suflet,o seara linistita!