Depinde care este stadiul dosarului penal, in acest moment. Puteti sa va constituiti parte civila in dosarul penal, sau puteti sa va indreptati cu o actiune pe cale separata, impotriva asiguratorului de raspundere civila. Ca si durata, este delicat sa vi se dea un easpuns.
Daca sunteti titularul unor astfel de drepturi, veti primi drepturile cuvenite. La acest moment nu puteti formula o noua cerere ptr ca nu mai sunteti in termen.
Taxele sunt stabilite in functie de valoarea bunului supus dezbaterii succesiunii. Daca este vorba de aceleasi bunuri care au facut obiectul succesiunii despre care vorbiti, iar suplimentul presupune doar introducerea la masa succesorala si a altor titulari de drepturi, cel mai repede se rezolva la notar, si cred ca si cel mai avantajos ptr Dvs, cu condiția sa va înțelegeti cu privire la toate aspectele.
Legea 341 a instituit anumite termene înlăuntrul cărora ar fi trebuit sa depuneti cererea de preschimbare. In cazul in care nu ati depus aceasta cerere, instanta respinge cererea pe acest motiv. Instanta competenta este Tribunalul si temeiul de drept este legea contenciosului si aceasta lege 341.
Daca ati obținut o soluție prin care trebuie sa va fie restituita suma achitata, mergeți la arhiva instantei si legalizați hotărârea data in dosar. Va trebuie o taxa de timbru de 5 lei.
"Acordul" presupune ca si celalalt soț sa fie de-acord. Fiica Dvs poate sa faca o procura specială prin care cel astfel împuternicit o reprezintă in toate aceste demersuri.