avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters330712

Activitate ContSters330712

Răspuns la discuția Cumparare imobil Leasing
pai va protejeaza banca de la care luati credit ipotecar
Răspuns la discuția Abuz?
este corect ce va solicita notarul
ar fi trebuit a rezulte din acte istoricul dobandirii si transmiterii proprietatii
Răspuns la discuția renuntare la executare
vorbim de doua titluri

procesul verbal de cheltuieli a fost comunicat odata cu somatia
cred ca trebuie sa reconstituiti arborele genealogic
Răspuns la discuția Succesiuni succesive-competenta
[ link extern ]

Competenta teritoriala a notarilor publici este determinata de circumscriptia judecatoriei unde functioneaza birourile notariale. Actele notariale se îndeplinesc la sediul biroului notarial, dar, în limitele circumscriptiei sale teritoriale, notarul public poate încheia acte notariale si în afara biroului notarial, daca exista un numar mai mare de persoane interesate sau solicitantul este împiedicat sa se prezinte. În cazul în care în circumscriptia judecatoriei functioneaza mai multe birouri notariale, competenta teritoriala a fiecaruia se întinde pe toata circumscriptia.
sunt de acord sa vb despre drept si nu alte alea

,iar undeva la finalul contractului scrie exact asa,, eu ...........imi rezerv dreptul de a locui intr-o camera ,,

va rog

eu pe unul ca dvs ma supar greuuuu:magic:
eu am intels de la dvs ca notarii au o competenta mica iar instantele una mare

dar nu am inteles de ce?

eu habar nu am rationamentul dvs anterior
offf..iata niste bazaconii

deduc ca din ce am scris themis a avut dreptate si...ulterior tot el a avut dreptate:rofl:

gandesc ca bulinele de ras sau alte alea sunt pentru dre'alde din astia:rofl:
asa este:)

notarul pronunta o incheiere de declinare in care argumenteaza conflictul, si spre competenta solutionare. indica instanta, fara a determina competenta

insa competenta jurisdictionala a notarilor?
va multumesc domnule

insa daca in cursul dezbaterii procedura necontencioasa devine contencioasa...notarul ( care nu-i parte) unde declina? la ce instanta? sau alege el:((