avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Activitate virgil1b

Activitate virgil1b

Discuție calatorie
buna ziua o intrebare divortat cu custodie comuna al copilului cu domicilu la mama in germania eu locuiesc in italia dar vreau sa mi petrec concediu in romania si sal iau si pe copilu meu ce trebuie sa fac si ce documente trebuiesc multumesc
Buna seara copilu locuieste la mama in Germania eu in Italia vreau sa merg sa l iau pt vacanta dar cu avionu bilete dus intors pt amandoi si acordul verbal al mamei el are aproape 16 ani pot si fara procura din partaea mamei ea neavand timp si chef sa mearga la ambasada va multumesc
Discuție darea in plata
buna ziua daca ma puteti ajuta 2008 am obtinut un credit pt cumpararea unei locuinte iar sotia e garant antre timp am divortat si am platit ratele pana an 2014 nu am mai reusit sa platesc avand si documentele necesare ca nu am putut lucrand la negru am platit ratele dar am ramas fara munca cand am cerut sa fiu pus in regula am facut dei punct de vedere legat tot pt ami recupera salarile si nici acum nu am reusit dupa ai la fel cu o alta firma an 2016 cu legea dari an plata am vorbit cu un avocat si a facut demersurile banca a fost de acord dar fosta sotie nu a vrut sa semneze si aicea am toate mesajele timise de ea ca nu vrea avocatul mia zis ca e unica posibilitate daca ea nu vrea nu se poate ,partaju nu a fost facut neavand ce anparti an afara de locuinta respectiva acum ca banca a pus sechestru pe locunta nu este un bun al nostru e al banci noi avem doar datorie catre banca nu pot folosi legea dari an plata pt a temina cu datoria sa intru in normalitate daca da ma puteti ajuta cu informati sau cu un avocat va multumesc
Răspuns la discuția divort custodie comuna
nu sar putea in italia el vrea sa vina in octombrie pt 2 saptamani si nu mai vrea sa plece inapoi ce as putea face va multumesc
buna ziua ce as putea face din punct de vedere legal custodia copilului e comuna dar domiciliu a fost stabilit la mama care locuieste in germania eu in italia ,copilu are 15 ani si vrea sa stea la mine venind 2 ani la rand an vacanta si eu vreau ca el sa stea la mine e mai deschis ,dar cum as putea sa fac legal ne fiind an romania va multumesc
Răspuns la discuția darea in plata
buna ziua nu am inteles in condiitile legi germane fiind cetatean roman cu domiciliu in germania nu se supune legilor romanesti daca sar fi intamplat invers in romania i sar sechestra tot .nu vreau sa fiu cinic dar cand vezi atata aroganta din partea unei persoane care locuieste an germania si crede ca nimeni nui poate face nimic iar noi ceilalti santem de clasa inferioara e deranjant eu am facut tot ce am putut pt darea an plata platit avocat plus toate documentele care mi -au fost cerute si mam trezit cu refuzul ei ,banca fiind de acord cu darea in plata i-am cerut doar o procura nimic mai mult nu vrea ce as putea sa fac sa fac partajul duraeaza cam un an si nu am nici bani sa las totul si banca sa ma urmareasca toata viata sa ma oblige sa lucrez la negru nu e bine ce as mai putea face va multumesc.
Răspuns la discuția darea in plata
daca o poate executa pt recuperare sumei .propire pe salariu ea lucrnd in germania cu forme legale
Discuție darea in plata
buna ziua am vrut sa dau locuinta an plata si fosta sotie nu vrea banca ne a executat silit si la tribunal suntem amandoi pt plata unei sume ,e fiind si garant pt suma respectiva ea locuind in germania fiind sigura ca an germania nu o poate executa silit ,propire pe salariu este adevarat va multumesc
Discuție dare in plata
buna ziua .am luat un credit pt o locuinta dupa 5 ani nu am mai reusit sa platesc ,in imobilu nu mai sta nimeni de 3 ani si sa acumulat datori la asociatie la enel sa debransat pt ne plata abonamentului contractul find pe fosat sotie acum am incercat pt dare in plata si banca a fost deacord dar mi au pus conditi sa nu am nici o datorie catre alte ,asociatie, primarie ,enel.e corect daca am fi avut bani achitam rata la banca intrebarea mea este darea in plata e pt cei ce nu au posibilitati de a plati si au acumulat datori care cu penalitatile care sunt nu reusec sa plateasca nici in 20 de ani de munca sau pt smecherasi va multumesc
Discuție custodie comuna
buna ziua am o .intrebare .domiciliu copilului a fost stabilit la mama lui in germania acum ar vrea sa plece in spania in concediu eu nu am timp sa i fac procura fiind tarziu ce se poate intampala la un control de politie mergand cu masina si traversand franta .va multumesc