avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Activitate Detectiv01

Activitate Detectiv01

Buna ziua

va rog daca poate cineva sa ma indrume in scopul meu de a inmatricula un autoturism pe care l-am cumparat pe 1 Mai de la un cetatean care are datorii la primarie la el si nu poate sa imi dea fiscalul . Nici proprietarul anterior care a adus masina din Italia nu poate da fiscal .
A, auzit ca trebuie dat in judecata proprietarul anterior dar mie personal mi se pare bizar pentru ca statul roman este cel care nu vrea sa imi inmatriculeze masina adica nu ma lasa sa folosesc un bun care imi apartine conditionand aceasta de situatia financiara a proprietarului anterior .

Va multumesc
Buna ziua

am infiintat o firma pe care am intentionat sa desfasor o activitate de comert cu ridicata produse lactate . AM cumparat de la o firma produse care nu le-am vandut pentru ca nu am gasit clienti si pe care in mare parte le-am donat . Sunt obligat de lege sa prezint un bilant la ANAF si alte declaratii pentru acest fapt ? Nu este suficient declaratia de inactivitate ?
Merci.
Am participat intr-o procedura de achizitie publica la o institutie de stat . Am facut oferta in asociere cu o alta firma . Am castigat licitatia ( oferta conforma cu pretul cel mai mic ) si institutia a anulat procedura in mod abuziv pentru ca contractul era pregatit pentru o firma de casa . Intentionez sa ii dau in judecata si sa le cer daune in valoarea profitului pe care l-as fi realizat plus onorariu avocat .
Caut un avocat in Bucuresti sau imprejurimi pentru reprezentare .
Am o mica problema . In documentul de asociere subscris in SEAP am indicat ca firma mea va avea 0 din valoarea contractului pentru ca firma cealalta era majoritara cu 90 % iar eu aveam un contract semnat cu ei in prealabil pentru 10 % din contract .
Va salut stimati juristi, avocati , alti specialisti ,

sunt un inginer reprezentant al unei firme straine ( micuta) .
Am facut un dosar sa participam la o achizitie publica cu un produs de-al firmei .
Beneficiarul ne-a cerut cateva acte din tara de origine a firmei in doua solicitari .
Ne-au dat termen scurt in care nu am putut sa aducem si traduce actele , ne-au transmis soliciatrile joi si vineri , dupa care ne-au categorisit neconformi si au declarat castigatoare a contractului firma de casa a lor care a participat cu o oferta falsa ( au falsificat parametrii de functionare ai echipamentului in cauza ca sa dea bine in propunerea tehnica ) .
As vrea sa stiu ce sa fac ca sa ajungem noi castigatorii contractului pentru ca avem cea mai buna oferta . Legea fiind facuta de Tariceanu si compania , nu prea e de inteles pentru omul simplu .

Va multumesc
Buna ziua

As vrea sa stiu daca un solicitant de ajutor de incalzire dat de stat poate beneficia de acesta in cazul in care are de platit amenzi de circulatie restante.
Adica , in legea 292/2011 , art 9,alin 9 se specifica ca nu poate daca are datorii la bugetul local . Sunt amenzile de circulatie datorii la bugetul local ?
si ... ce e mai important , care e legatura dintre bugetul local si ajutorul de incalzire ? Unde e protectia sociala ? Nu e asta de fapt o lege care santajeaza ?

Multumesc
Răspuns la discuția Procuror corupt
Este exact abuz de functie contrar intereselor publice cu consecinte grave .
Ce s-ar fi intamplat d-le avocat in Germania daca ar fi fost descoperit un operator care vinde cu buna stiibta produse cu potential toxic ?
Garantez ca a doua zi portile magazinelor operatorului erau inchise .
Ma credeti ? Daca nu va rog sa sunati si sa va interesati .
La noi ce sa intamplat ? ABSOLUT NIMIC .
Asta face diferenta intre un stat civilizat si un teritoriu babuin cu capitala la Bucuresti .
Răspuns la discuția Procuror corupt
Nu aveti logica sau refuzati adevarul .
Eu am indicat foarte clar in sesizare elementu; cheie care proba vinovatia supermarketului .
Procurorul si agentul de politie nu au probat acest element . DE CE ?
Raspund tot eu : pt. ca numai asa puteau clasa dosarul .
DE CE sa claseze dosarul ? Acelasi motiv pt. care Vadim Tudor la bagat pe Becali in PE ?

Va multumesc de interes
Discuție Procuror corupt
Buna ziua

Fac o sesizare la PG care o paseaza la sector 2 . Paratul , un supermarket german pe care i-am prins ca vand produse neconforme cu bunastiinta isi are sediul social acolo .
Dupa 1 an si sase luni primesc comunicare cu clasarea cazului . Procurorul si agentul de politie nu precizeaza nimic despre elementul principal furnizat de mine in sesizare , faptul ca intr-un magazin apartinand altui lant , in perioada dintre avertizarea ANSVSA asupra prezentei de produse contrafacute in supermarket si primirea comunicarii de la DSVSA care confirma ca produsul nu este conform , se gasea la vanzare o mare cantitate din si numai din sortimentul reclamat de mine .
Este un caz elementar de coruptie . Procurorul si ahentul au inceput cercetarea , au primit bani de la operator si au clasat cazul .
M-am adresat CSM . Si-au declinat competenta .
Ce este de facut ?

Va multumesc