avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Activitate Mari44

Activitate Mari44

Buna ziua! Am avut un depozit la banca. Acum 3 saptamni l- am inchis si am trecut banii pe card la ceiasi banca .Dupa doua saptamani am primit un mess de la banca ca mi s a pus poprire pe o anumita suma din bani .Am mers la banca si am aflat ca am fost executata pt ca am o datorie din 2018 la salubritate avand contractul pe numele meu. Eu am parasit accea locuinta in 2013 sant recasatorita din 2015 locuiesc la alta adresa Ce pot face sa nu mai platesc eu pt fostul sot si cum pot sa mi recuperez banii ! Multumesc! O zii placuta!
Discuție Juridice
Juridice
Mulțumesc frumos pentru ajutorul acordat! O seară plăcută va doresc și multă sănătate.
Mulțumesc frumos pt răspuns! O zii plăcută!
Buna ziua! Sunt la a doua căsatorie legal de 7 ani ( soțul tot la a doua căsnicie) el are 2 copii din prima căsătorie . Soțul are un apartament proprietate personală și dorește să treacă și pe mine in contract. Întrebarea mea este : Ce trebuie făcut să am și eu dreptul în acel apartament ( am făcut îmbunătățiri împreună în acest apartament) Am drept în acest apartament daca rămâne tot soțul singurul proprietar? Mulțumesc frumos pt timpul acordat! O zii plăcută va doresc!
Răspuns la discuția Taxa. De succesiunea
Mulțumesc frumos! O zii plăcută!
Buna ziua ! Acum doua luni am înaintat actele pt taxa de succesiune după soțul decedat de 1 an și 7 luni având de la cei doi copii ai decedatului declarație de renunțare la taxa de succesiune ! Notarul ne- a amânat pt că unul dintre cei doi martori a uitat numele unuia dintre copii, amânând din nou să aducem alți doi martori. Nu am mai fost deacord refuzând să mai continui la notar deoarece are ura personala pe mine pt că nu m-am prezentat la el de prima data și am fost înainte la un alt notar care s-au mutat in alt judet iar actualul notar la care am depus actele de mă poartă pe drumuri este singurul notar din oraș și de accea a procedat așa. Întrebarea mea este : ce pot face că acest notar să răspundă în fața legii pt faptele sale ? In instanță mai au valoare declarațiile copiilor de renunțare la taxa de succesiune! Mulțumesc frumos! O zii plăcută!
Răspuns la discuția Taxa de succesiune
Buna ziua! Am uitat sa specific:apartamentul l-am cumpărat împreună cu soțul decedat nu era bunul lui .Cum se poate sa fie moștenitori nepoții atâta timp cât părinții nepoților trăiesc? Va mulțumesc! O zii plăcută!
Buna ziua! Acum o lună am depus actele la notar pt dezbaterea taxei de succesiune după soț! Am fost căsătorită legitim 45 de ani dar nu am avut copii împreună. Insa soțul a mai fost căsătorit înainte de a ne căsători rezultând din prima căsătorie 2 copii.Am primit de la cei doi copii ai soțului decedat declarație la notar că nu au pretenții la bunuri(un apartament cu doua camere) primind în schimb de la mine fiecare o sumă de bani( fără martori) Când am intrat actele la notar pt succesiune am fost refuzați pe motivul că nu aveam copii după buletin. Întrebarea mea este: Pot intenta succesiunea in instanta? Ce pasi trebuie urmați? Costa mult? Banii care i- am dat copiilor se tine cont de ei? Te executor judecătoresc? La un apartament cu doua camere in valoare de( 130000) care este parte mea ? Copiii nu au fost interesați niciodată de tatăl lor . Nu l- au căutat nu l- au ajutat nici măcar cu un bănuț la cheltuielile de înmormântare. Va rog ajutati- mă !...nu știu ce să fac. Va mulțumesc pentru atenție! O zii plăcută!
Răspuns la discuția Taxa de succesiune
Actele (procurile) s- au făcut in Romania. Ei au spus că nu au pretenții la bunuri ( un apartament) dar sa le oferim cate 5000 lei pt fiecare în schimbul procurii că nu au pretenții la apartament. De bună credință le-am oferit aceasta sumă de 100000 lei fără martori și fără chitanță! Ce pot face in acest caz?.Mulțumesc frumos!