avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Activitate dany_dany

Activitate dany_dany

Cum va dati seama? Pentru ca persoana e asigurata? Studentii nu apar ca fiind asigurati?
Multumesc.
Persoana care m-a dat in judecata a declarat ca nu a lucrat nicodata fiind student (a depus o adeverinta) si a obtinut asistenta juridica gratuita si probabil scutirea de cheltuieli de judecata. Procesul treneaza de cativa ani. Mai baga o stramba, mai actualizeaza sumele pe care mi le cere, ca doar nu plateste avocat. Cum individul are acum 33 de ani si locuieste singur, banuiesc ca are venit. Cum se poate verifica daca lucreaza sau nu?
Multumesc pentru informatie.
Am verificat si am obtinut urmatorul rapuns
Serviciul Web a întors următoarul mesaj:
Persoana selectată este asigurată
Data înscrierii la medicul de familie: 2016
Persoana nu are card emis!
Nu stiu ce sa inteleg. Pare ca lucreaza sau nu?
Persoana care m-a dat in judecata a declarat ca nu a lucrat nicodata fiind student (a depus o adeverinta) si a obtinut asistenta juridica gratuita si probabil scutirea de cheltuieli de judecata. Procesul treneaza de cativa ani. Mai baga o stramba, mai actualizeaza sumele pe care mi le cere, ca doar nu plateste avocat. Cum individul are acum 33 de ani si locuieste singur, banuiesc ca are venit. Cum se poate verifica daca lucreaza sau nu?
Răspuns la discuția Vanzare legala?
Multumesc pentru raspuns. Nu inteleg ce va irita insa.
Si nici nu stiam ca trebuie sa-mi justific sau limitez intrebarile...
Daca intrebarile mele va irita, pur si simplu ignorati-le.
Care este numarul limita de subiecte pe aceasta tema?
Discuție Vanzare legala?
Fratele meu si cu mine am mostenit un apartament de la parinti.
La un moment dat fratele a vandut partea lui unuia din cei doi copii, ca sa-l inlature de la mostenire pe celalalt, provenit dintr-o prima casatorie.
Student fiind, copilul caruia i-a vandut nu a avut niciodata venituri, deci e clar ca nu avea de unde sa plateasca zeci de mii de euro.
Vanzarea e legala? Notarul are dreptul sa accepte o vanzare evident fictiva? Nu are nicio obligatie sa verifice provenienta banilor?
Daca cineva nu locuieste in apartementul lui, dar are lucruri in el si trece pe acolo din cand in cand, se cheama ca isi exercita dreptul de folosinta? Sau drept de folosinta inseamna sa locuiasca fizic in apartement?
Răspuns la discuția Ce inseamna fals prin omisiune
Partile scoase sunt referitoare la proces, ca asa il si incrimineaza. Este fals prin omisiune?
Daca partea adversa prezinta ca proba la dosar un email de-al meu din care a scos toate paragrafele care il incrimineza, se poate vorbi de fals prin omisiune?
Vi se va trimite un email cu dovada de plata (daca aveti un cont la ghiseul.ro va aparea si acolo).
Mesajul meu a fost trunchiat deci reiau aici:
Dupa Plateste fara autentificare, la Tip institutie se alege "Impozite si taxe locale", la Institutie se alege sectorul (sect 1 si 6 nu par sa mearga, dar poate e temporar) si asta va deschide o noua fereastra in care se slege "21.A.07.03.00 Taxe judiciare de timbru și alte taxe de timbru", apoi "90 - Taxa Judiciara de timbru CD"