Imi spuneti va rog si legea de unde ati citit?
Multumesc
Care este diferente dintre politia locala si politie de sectie, daca exista vreo diferenta ?
Imi spun-ti mai exact si legea unde scrie ceea ce spuneti dumneavoastra va rog mult ?
Buna, as dori sa stiu daca un politist ( sau mai multi ) care aprtin de o anumita sectie, ex: sectia nr 10, au autoriteatea de a oprii un vehicul si a cere acte le la control, chiar sa amendeze? Specific ca nu sunt de la Politia Rutiera
Si poate sa dea amenda pentru ca am trecut pe rosu la semafor sau pt ca am asigurarea expirata la masina ?
Multumesc
Multumesc, da este nevoie de un aviz din parte aautoritatii mentionate mai sus care intr-o convorbitre telefonica cu acestia mi-au spus ca " aceste avize nu prea se dau " decay in cazuri speciale.
Eu insa mai am o intrebare, nu gasesc nimic reglementat despre inregistrarea audio. Nu exista nici o reglementare care sa vorbeasca de acest fapt?
Multumesc pentru raspuns, iar atunci ca si concluzie in birouri unde angajatii lucreaza daca eu nu am un aviz elibecart de ANSPDCP, voi putea sa instalez astfel de camere ? pentru ca eu pot spune ca angajator ca am un interes legitim, de exemplu ca nu vreau ca obiectele pe care angajatii le folosec in scopul indeplinirii atributiilor sa dispara
Buna, as dori sa ma lamuriti cu o chestiune, este legal ca angajatorul sa instaleze in incinta birourilor unde lucraza angajatii camere de filmat care sa inregistreze nu doar vizual ci si audio?
Buna ziua,
Care sunt reglementarile in vigoare referitor la amprenta digitala, exista sisteme de acces si securitate puse la dispozitia publicului larg prin care firmele instaleaza sisteme unde se i-au amprentele pt a oferi sau nu acces in incinta unu spatiu sau a linita accesul. Imi puteti spune o lege unde care vorbeste despre acestu lucru?
Multumesc
As dori sa stiu care sunt reglementariile in vigoare referitor la vanzarea online a bijuteriilor. Daca doresc sa imi deschid un site pe care sa comercializez bijuterii, ce conditii obligatorii trebuie sa indeplinesc?
Multumesc
Buna,
As avea nevoie de un model pentru fisa postului asistent analist informatii 413207 COR , si/sau 351107 operator suport tehnic pentru servicii de comunicaţii electronice, 351104 operator în domeniul proiectării asistate pe calculator.
Multumesc.