avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Activitate magdarossi

Activitate magdarossi

La obligatiile executantului:
Efectueaza operatia de revizie tehnica de 2 ori pana la data de 30 a fiecarei luni pentru fiecare instalatie de ascensor.
La Durata contractului este stipulat ca:
Prezentul contract se incheie pe perioada de 2 ani, cu posibilitatea prelungirii pe noi perioade de 2 ani, prin tacita reconditie, daca niciuna din parti nu solicita rezilierea cu minimum 90 de zile inainte de expirarea valabilitatii contractului . Rezilierea contractului in timpul valabilitatii lui va obliga partea in culpala plata de daune interese egale cu valoarea contractului pe o perioada de 3 luni.
La obligatiile executantului:
Efectueaza operatia de revizie tehnica de 2 ori pana la data de 30 a fiecarei luni pentru fiecare instalatie de ascensor.
energia electrica pentru spatiile comune ale imobilului se calculeaza la cota parte indiviza, nu pe persoane.
Buna seara,
Reprezint o asociatie de proprietari si exista un contract incheiat cu Ascensorul din luna octombrie 2012 (semnat de presedintele de atunci). Am transmis o notificare de reziliere a contractului, avand in vedere ca Ascensorul ne-a notificat de marirea pretului cu 15%. Am contactat alta firma care sa faca intretinrea ascensoarelor. Am primit raspuns de la Ascensorul ca in contract sunt doua clauze:
1. Prelungirea contractului se face automat pe perioade noi de cate 2 ani
2. Rezilierea contractului in timpul valabilitatii lui va obliga partea in culpa la plata de daune interese pe o perioada de 3 luni.
prin urmare Ascensorul ma obliga sa platesc 4.125 lei (pentru acele 3 luni).
Mentionez ca revizia lunara (obligatie contractuala a Ascensorului) nu a mai fost efectuata din luna decembrie 2022.
Intrebarea mea este daca se poate rezilia contractul fara plata sumei sus mentionata.
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dvs.
Cu stima,
M.R.
va multumesc
Un avocat poate reprezenta in instanta clientul fara un contract de asistenta juridica, doar cu imputernicire avocatiala? si ulterior sa solicite semnarea contractului cu un onorariu foarte mare?
va multumesc pt raspuns
va multumesc frumos pentru timpul dv.
buna dimineata,

va scriu cu rugamintea sa-mi specificati daca presedintele unei asociatii de proprietari trebuie sa fie OBLIGATORIU membru al asociatiei (proprietar al unui apt din imobil)?
va multumesc pentru timpul dv.
va multumesc frumos
multumesc pentru raspuns.
da, casierul este persoana distincta. dar conform art. 21 alin 2, aceasta trebuie hotarata in adunarea generala.