avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Activitate piticaalina

Activitate piticaalina

As dori sa stiu daca trebuie platita TVA la marfa deja achitata din stoc,daca trec de la platitor la neplatitor de TVA.
As dori sa stiu conditiile pentru a lua in regim de consignatie de catre o firma produse de la o persoana fizica.
Multumesc
Buna ziua,as avea o intrebare: trebuie atins un plafon la care o firma platitoare de TVA,care face achizitii intracomunitre,sa trebuiasca sa schimbe perioada fiscala de la trimestru la lunar?Multumesc.
Răspuns la discuția Servicii neplatite
da,e bine si asa,dar pe numele cui ?ca nu stiu cum il cheama,am doar nr lui de tel si nici acela nu mai este bun ...
Răspuns la discuția Servicii neplatite
nu am decat nr lui de telefon,care nici nu mai este valabil.As putea vinde bicicleta ramasa la noi,dar cumva sub incidenta unei legi,ca sa nu am probleme.?
buna ziua,lucrez la un service de biciclete si un client a venit cu o bicicleta la reparat,acesata s-a reparat si trebuia sa ne plateasca,dar nu a venit cu banii ci a venit cu o alta bicicleta si a lasat-o si pe aceea la reparat,spunand ca va plati la final pt ambele.Intrebarea mea ar fi :ce se poate face in cazul acesta,nu a fost vorba de nici un schimb ci de plata numerar.Se poate vinde bicicleta ramasa in locul celeilalte? Exista vreo lege care sa ne acopere? Au trecut deja 5 luni de cand e la noi.
Discuție CASE DE MARCAT
buna ziua,as dori sa stiu daca contractul postgarantie pentru casele de marcat mai este obligatoriu?daca cumva vine control si nu il am,ma amendeaza?
buna ziua,in perioada iulie 2011-ianuarie 2012 si martie 2012 -ianuarie 2013 am lucrat pe vas de croaziera cu contract pe luxemburg si ulterior pe cipru,as dori sa stiu daca se poate lua retroactiv somaj pe perioada dintre contracte in baza formuarului E301 si care sunt pasii?
multumesc.
Discuție taxe notar
buna ziua,as dori sa stiu cum se calculeaza onorariul la notar (eu sunt cumparator)pentru un teren intravilan,fara utilitati .(pentru 4500lei mi-a perceput onorariu de 630lei cu tva si o taxa de publicitate de 60lei),multumesc.
Răspuns la discuția Taxa radio-tv firme
Pot face lucrul asta desi firma nu are contractul cu electrica? si imi puteti spune unde gasesc ceasta decizei a ICCJ ,poate un link?