avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters334080

Activitate ContSters334080

Răspuns la discuția Salariu
Multumesc de raspuns .Mai vreau sa stiu daca voi primi in salariul net explicat mai sus si bonuri valorice sau pana la valoarea netului explicat..Valoarea bonurilor sunt de 9 lei .
Răspuns la discuția Salariu
ce stiu eu am semnat la 180 de ore la un salariu minim pe economii.multumesc.chiar este important pentru mine daca imi puteti da raspuns.
Răspuns la discuția Salariu
Lucrez doua zile si una libera numai de zi sambata 12 ore duminica 9 ore incepand din 3 ianuarie inclusiv.3 ian.12 h 4 ian.9h 5 liber apoi 6 si 7 ian.cate 12h si tot asa pana la final de luna.Multumesc astept raspuns.
Discuție Salariu
Vreau sa stiu la un nr. de 240 ore lucrate pe luna ce salariu primesc.Multumesc.Contractul de munca este minim pe economii.
Doresc sa stiu daca bonurile de masa sunt incluse in salariu adica daca primesc un salariu minim de 724 lei net cat este din ianuarie 2015 si bonuri de masa separat de banii mentinuti mai sus.? Multumesc.
Discuție Disponibilizari
Ma intereseaza atunci cand o firma isi inchide punctul de lucru ce drepturi vor avea angajatii din acel punct de lucru sau de vor face ei dupa inchidera punctului de lucru
Răspuns la discuția Salariu
Ce am vazut in fluturas am vazut ca am spor de noapte de 25% si salariul este de 900 brut.si un spor de 3% de fidelitate post
Discuție Salariu
Buna ziua .Ma intereseaza ce salariu se incaseaza la 180 ore lucrate adica 15 zile pe luna numai de noapte de la ora 18 la ora 6 .Multumesc.