avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Activitate cpor

Activitate cpor

Răspuns la discuția persoane nepoftite in casa
Violare de domiciliu inseamna si refuzul de a parasi casa la cererea mea.de ce ziceti ca dureaza mult? Probabil ca trebuie sa fac o plangere la politie si politia ii va chema sa dea declaratii sau ceva de felul acesta.
am facut ac tiunea de evacuare impotriva fostului sot, maine o duc la judecatorie.am scris acolo si de cele 2 pers care stau impotriva vointei mele,dar n-am cerut evacuarea lor.in cpc scrie ca executorul ii va evacua pe toti cei care stau fara acte.
Cei 2 au alt domiciliu in buletin.nu ii poate da afara politia?
in cursul procesului de evacuare pot cere evacuarea celor 2 pers?
multumesc
In urma partajului,eu sunt proprietara aparta mentului.fostul sot nu vrea sa plece din casa, impotriva lui pot face actiune de evacuare.dar a mai adus 2 rude de ale lui sa stea in casa fara sa ma intrebe . pe aceste pers cum le dau afara? Cu noul cod penal nu pot face plangere pt tulburare de posesie. Ce pot face?
Răspuns la discuția neplata rate banci
1/3 din salariu
In urma partajului, trebuie sa dau sotului o sulta de jumatate din val casei. In timpul procesului de partaj,banca i-a pus somatie pe casa pt un imprumut pe care l-a facut si nu l-a achitat,de care eu nu am stiut.Am facut acum cartea funciara si m-am trezit si cu ac somatie "in favoarea lui", pe langa datoria care o am fata de el.Daca imi face executare silita pe sulta , ma pune sa platesc si datoria lui de la banca?
Daca printr-o sentinta s-a stabilit ca reclamantul sa plateasca sulta paratului iar paratul sa plateasca chelt jud reclamantului, incuviintarea de ex silita se da pt intreaga sentinta sau doar pt partea care cere executorului judecatoresc executarea silita? Multumesc.
In urma partajului, eu am obtinut casa.L-am evacuat pe fostul sot dupa 1 an de zile.
A stat in casa fara sa-mi plateasca chirie, a refuzat sa semneze vreun contract de inchiriere.Pot cere in instanta chirie? Cum?Cer chirie de la data sentintei de partaj sau doar de la inscrierea casei pe numele meu la cartea funciara?