Buna seara!As avea nevoie de mai multe răspunsuri.Am cunoscut o fata din Africa(Uganda) și vreau sa ii trimit invitație ca ea sa poată primi permis de ședere.Care ma poate lămuri unde trebuie sa merg,cât durează procesul?multumesc anticipat
Eu cu fosta mea soție avem un copil de 5 ani suntem divorțați iar custodia este comuna.am drept de vizita in fiecare zi la el in funcție de cum vrea mama sau ceva de genul,am zis ca sa fie bine sta 2 zile la mine 2 zile la ea.De fiecare data când ii spun ca nu are grija de copil sau chestii care nu ii convin ma amenință ca nu mai văd copilu!!ce este de făcut?
Eu cu fosta mea soție avem un copil de 5 ani suntem divorțați iar custodia este comuna.am drept de vizita in fiecare zi la el in funcție de cum vrea mama sau ceva de genul,am zis ca sa fie bine sta 2 zile la mine 2 zile la ea.De fiecare data când ii spun ca nu are grija de copil sau chestii care nu ii convin ma amenință ca nu mai văd copilu!!ce este de făcut?
Fosta mea soție ma tot amenință ca o sa imi dea copilu când are ea chef!avem custodie comuna iar domiciliu lui este la ea acasă..am program de vizita in fiecare zi la el in funcție de cum dorește ea.noi de 2 ani de zile am făcut 2 zile la mama 2 la mine...dar acuma nu ma mai înțeleg deloc cu ea.ce este de făcut?
daca domiciliu copilului este stabilit la parinti mamei,ea poate sa vina sa ia copilu?mentionez ca a plecat 2 sapt de acasa iar parinti ei nu o mai primesc acasa,iar ea nu are grija deloc de copil,noi toti avem grija de el in afara de ea ca nu o intereseaza,va rog sa imi ziceti ce trebe sa fac
noi neam inteles ca el sa ramana unde a crescut si pana acuma.Vreau sa intreb daca ea poate sa faca ce vrea cu el dupa divort.ea acuma zice ca nu o sa il ia si dealea