avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Activitate simonasteli

Activitate simonasteli

Răspuns la discuția concediul sarcina
adica 63,,, sau 42 ????
buna ziua.
as dori sa intreb cate zile de concediu pentru sarcina poate sa-mi dea medicul de familie daca am lucrat 5 luni jumate aproape 6
sau mai exact cate zile am dreptul de la medic de familie ,ginecolog etc ????

buna ziua
as dori sa aflu daca pot beneficia de concediu medical {de boala }in perioada cat sunt gravida ,cate zile si cine poate sa mi-l dea
inainte de prenatal se pot acorda concedii medicale ???inafara de cel cu risc??

daca nu sunt angajata de 12 luni pot beneficia de concediul pentru sarcina si lauzie cate zile ????

multumesc frumos
Răspuns la discuția concediul medical
concediul se poate elibera de medicul de familie roman pe baza cardului European ???????
buna seara. Sunt angajata in Italia cu contract de munca ,de sarbatori am venit in Romania unde din pacate m-am inbolnavit ,,mi-am rupt piciorul ,,.
Cine poate sa-mi dea concediul medical de care are nevoie firma italiana, si de ce acte este nevoie pentru eliberarea lui ???????
va rog daca poate cineva sa-mi raspunda
multumesc!!!!!!!!!!!
daca poate cineva sa ma ajute : medicul de medicina a muncii mi-a dat o recomandare cu 120 de zile risc maternal.
ce se intampla daca medicul de familie mi-a dat 50 iar eu am pierdut sarcina care era cu probl. serioase ????? se intrerup cele 120 de zile sau pot in continuare beneficia de ele prin medicul de familie ????