Eu muncesc si in timpul saptaminii si in wekend si nu mi se recunoaste nu ni se da nici fluturas de salariu ne baga doar banii pe card si daca intrebi ceva esti sutuit si ti se fac probleme.Ce sa fac ca daca vb cu colegii mei sunt turnat.O zii buna.
Buna ziua.As vrea sa stiu cum se calculeaza salariu.La mine la firma cele 168 de h cum se zice la Codul muncii nu se respecta.Muncesti si peste 200 h si calculeaza cu 3.5 lei pe h.Stiu ca cine reclama la Camera de munca e halit ca de acolo cineva suna si te sifoneaza la firma doar spaga conteaza.Ce sa fac?Rog ajutor cu sfat juridic.Ms cu respect va urez de sanatate.
As vrea sa stiu daca tatal copilului a lucrat in Africa de sud ca angajat cu accte in regula ia pensie si de acolo ca nu a dat minorului pensia cu mici excceptii de 2 ani.Va multumesc anticipat.Cristian.
Buna ziua.Va rog sa ma invatati ce sa fac sa recuperez salariu neplatit de angajator, el spunind ca are conturile blocate de ANAF? Nu ne-a platit din Ianuarie .Suntem in situatia ca nu mai avem de platit utilitatii si nici de mincare.Mai suntem si amenintati.Cu respect.
Am inteles ca daca ai sal minim pe economie nu poate asociatia sa iti ia penalizari ca nu ai platit intretinerea?Nu am bani sa intreb un av .Cine stie?Ms.anticipat.
Invatati-ma ce sa faca prietene mea ca tatal copilului nu i-a platit pensia alimentara de 2 ani .A fost si in proces a reclamat si la Politie .I-a mai trimis 150 de lei cam la 6 luni?Dosarul e la Deva.Poate sa reclame undeva in Bucuresti?Rog invati-ma ca e singura cu fata care e si la scoala.in clasa a 2.Ms anticipat.