Buna ziua,
In anul 2007 am facut un credit la Piraeus Bank,cu incheire in anul 2012.Ultima plata facuta a fost in aprilie 2010.
In ianuarie 2014-am fost executata silit, n-am primit hotararea ,deoarece la adresa din buletin nu mai locuiam.pe baza acestei execuatri silite in luna noiembrie 2014 mi s-a pus poprire pe contul de salariu.
Intrebarea mea este daca la data executarii silite si anume ianuarie 2014, creditul n-a fost prescris? unde ma pot interesa si daca a fost prescris cum pot sa anulez aceasta executare.
daca unul dintre sot are o instiintare de executare silita pe numele lui inainte de casatorie, aceasta il poate afecta pe celalalt sot?
ma refer ca executorul judecatoresc sa-i puna poprire si lui.
cum poate sa afle executorul judecatoresc unde lucrezi, daca atunci cand ai luat creditul ptr care s-a efectuat poprirea eram angajat la alta societate.
multumesc frumos,si eu m-am gandit la fel, dar in momentul in care merg sa-i ridic o sa se introduca datele in sistem, si atuynci nu stiam daca se poate pune poprirea.
Daca am o poprire pe cont si o ruda imi trimite din strainatate, prin transfer moneygram,dar nu se vireaza in contul cu poprire, exista posibilitatea sa nu pot intra in posesia lor in momentul in care merg sa-i ridic?
Va multumesc pentru raspuns.
credeti ca se poate sa se scada din suma 1/3 cat ma executa in prezent?Bineinteles daca este binevoitor.s-au mai intalnit asemenea cazuri in care executorul ajunge la intelegere sa scada di 1/3 ?
Mul;tumesc frumos!
Am o poprire pe cont de salariu(cf prevederilor legale-1/3), am incercat sa ajung la o intelegere cu firma de executor si am primis urm raspuns:
"Didpun ridicarea popririi infiintate asupra a 2/3(doua treimi) din cuantumul disponibilitatilor banesti in lei sau valuta"
intrebarea mea este aceste 2 treimi se opresc din (1/3- cf legii) sau din salariu?
Va multumesc frumos pentru raspuns.
In Instiintarea de la banca nu scrie detalita.Doar suma care trebuie recuperata, iar la banca mi-au spus ca suma poprita este in val de 1964 Ron.
Executorul judecatoresc mai intai isi recupereaza onorariul si apoi creanta?
Am incercta sa-i sun, dar nu raspund posibil ca nu lucreaza.
Credeti ca exista posibilitatea semnarii unui angajament de plata chiar daca ai ordin de executare silita? Mentionez ca n-am nimic pe numele meu .
Buna ziua,
Puteti sa-mi spuneti daca ai primit proprire pe un cont de salariu si in acea instiintare scrie suma integrala, iar la banca mi-a spus ca suma poprita este doar 1964 aceasta reprezentatnd doar 10% sa fie doar comisionul celor de biroul de executare silita?
Multumesc frumos