Bună ziua. Am o fata care lucrează la o sala de păcatele și într-o noapte badigardul de serviciu având o figura dubioasa a amenințat-o sa ii dea bani din casa sa joace la aparate spunându-i ca o sa ii dea înapoi,iar ea de frica ia dat.Chestia sa repetat pana sa ajuns la o suma foarte mare, iar dimineața când a venit șefa lor a spus ca o sa aducă bani,dar a 2 a zi nu a mai vrut și șefa lor a spus ca ii duce la politie pe amândoi. Va rog spuneti-mi cum se poate rezolva?
Avem un vecin care a venit cu o duba cu nr.de Germania are o mașină cu mr.rosi expirate și una cu nr. de Cluj și a ocupat 3 locuri de parcare.Ce se poate face în aceasta situație?
Blocul vecin are parcarea plătită,iar uni locatari din acel bloc parchează tot pe locurile de la alte blocuri cu parcarea la liber,din cauza locurilor puține.Ce se poate face în aceasta privința?
La locul de munca șeful de departament ma muta în fiecare zi de pe un post pe altul (doar pe mine) ,nu ma lasă pe un post pe care am fost pus de la început ,explicându-i ca am și multe probleme de sănătate dovedindu-se cu acte,dar el spune sa iau ordonanta si sa plec.Va rog să-mi spuneți și mie ce este de făcut?
Dacă vecinul de deasupra baga tot felul de mizerie pe conducta de scurgere apa si înfundă scurgerea( biguri,cioburi,capace de sampon)ce pot face.Tin sa mentionez ca este a 5 a oara
Noi părinții trebui sa dam declarația pe propria răspundere că sunt sănătoși copiii trimisi la scoala,dar scoala ce declaratie trebui sa dea ca sa fim siguri că acești copiii se întorc sănătoși de la scoala?
Buna ziua.pe data de 06.08 2020 imi expira permisul de conducere,am facut programare pe data de 28.06.2020 ,dar au avut locuri pe data de 16.09.2010. Vreau sa stiu daca mai pot circula pana atunci. Tin sa mentionez ca sunt din Arges