avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate danaly03

Activitate danaly03

Bună ziua. Executorul poate pune poprire pe o suma dintr un cont bancar, în care primesc doar indemnizatie crestere copil și alocațiile copiilor? Mulțumesc anticipat!
Bună seara, îmi poate spune cineva, va rog, dacă există termen pentru depunerea actelor de acordare indemnizatie crestere copil???
Mulțumesc anticipat!
Discuție Nelămurire
Bună ziua.
Am o situație aparte, va rog dacă ma puteți lamuri: sunt divorțată din februarie 2019, iar în august am născut un copil din actuala relație. Toate bune și frumoase, dar șocant este ca bebelușul poarta numele fostului soț, legea spune ca el este născut în cadrul căsătoriei, chiar dacă exista o hotarare judecătorească de divorț. Problema este ca pentru a depune actele necesare pt indemnizație, am nevoie de buletinul fostului soț, dar el refuza sa ma ajute. Ce pot face??? Fără acordul lui, eu nu mai pot beneficia de acest drept!!!
Mulțumesc!
Răspuns la discuția \"Valabilitate\" hotare de divort
Multumesc!
Buna ziua,

Am incheiat procesul de divort la sfarsitul lunii ianuarie 2019, si inca nu am primit acasa de la judecatorie hotarea de divort, Vroiam sa va intreb de cand este " valabila " aceasta hotarare? de cand s-a pronuntat sau...ideea este ca fostul sot nu a achitat inca pensia alimentara, fiului nostru....Nu stiu cum sa procedez, dupa cat timp il pot da in judecata pentru neplata?

Multumesc anticipat!
multumesc!
Buna ziua,
imi puteti spune, va rog, daca se poate pune proprire si pe indemnizatia crestere copil?
Multumesc!
Răspuns la discuția nelamurire drepturi minor
Nu am înțelegere cu ea. Pe cai legale, cui mă pot adresa?

buna ziua,
as dori sa stiu daca eu voi avea dreptul la indemnizatie CCC, in conditiile in care am lucrat mai mult de 12 luni, in ultimile 24 luni, dar cu pauze de 2 luni?
multumesc!
buna ziua,
actuala prietena a fostului meu sot, tatal copilului meu, posteaza cu nonsalanta, poze cu fiul meu minor, pe retelele de socializare, pe conturile ei personale! Doar cu acordul tatalui copilului, dar, binenteles, nu si cu acordul meu!!!!!
ce pot face si cum, pentru a o impiedica sa mai posteze poze cu fii-miu!!!!!!
Multumesc!