avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1333 soluții astăzi
Forum Activitate adela89

Activitate adela89

Pot inregistra legal,audio in institutii publice precum ANAF si Casa de Sanatate?
Dat fiind faptul ca nu am fost asigurata CASS o buna bucata de timp,a trebuit sa platesc 6 luni inainte cate 54 de lei.Am fost sa platesc pe data de 25 februarie si m-a pus sa platesc din luna august.Si am dat bani pe 7 luni pt ca asa mi s-a cerut.Intrebarea mea e daca voi mai fi asigurata doar 3 zile din luna februarie sau pot sa imi platesc lunar asigurarea in data de 25?Respectiv 25 martie
Răspuns la discuția Cine plateste impozit pe venit?
Va multumesc!
Fotograf si contractul e un act civip bilateral in care scrie ca firma imi achita doar impozitul pe onorariu pt munca efectuata
Răspuns la discuția Cine plateste impozit pe venit?
In contractul meu scrie ca impozitul pe onorariul pentru munca efectuata de prestator se achita de catre Sc...Srl.Iar contractul are numele de act civil bilateral.in cazul asta,ce sunt obligata sa mai platesc statului?
Lucrez cu contract de colaborare.Statul ma obliga sa imi platesc la fondul de pensii?
De ceva timp lucrez si am contract de colaborare.Firma la care lucrez spune ca plateste impozit pe venit si ca nu mai trebuie sa il platesc si eu.E adevarat sau trebuie de fiecare data cand castig ceva,sa merg sa declar si sa platesc?
Am inteles ca la orice suma dintr-un cont de economii,i se impoziteaza dobanda cu 16%.intrebarea mea e:daca ajung la o anumita suma,voi avea impozit si pe suma din banca si pe dobanda.si daca da,care e acea suma?
Va multumesc!!
Nu am mai lucrat niciodata in Romania,pana acum.Am lucrat doar in strainatate.Acum am un contract de colaborare cu o firma si sunt fotograf.Cum pot sa imi asigur o pensie aici?