avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Activitate Andy19

Activitate Andy19

Discuție Covid
Salutare! Am facut testul covid-19 si am fost negativ. Pot iesi din izolare? Mentionez am sunat la DSP si mi sa spus ca nu se poate si ca este decret pentru acest lucru, care nu o gaseac. Cineva care ma poate ajuta? Va multumesc!
Salutare. Vreau sa iau licenta pentru taximetrie. Ce si cum trebuie sa fac? Cat m-ar costa? Astept un raspus. Va multumesc. Stima.
Buna ziua . Ma numesc Andrei si am 22 de ani. Ce tip de societate este mai buna SRL,AF sau AFA. Astept un raspuns. Va multumesc !
Salutare. Iubesc o minora de 17 ani, eu am 21 de ani . Ea e in italia cu sora ei. Mama ei este prin Spania cu un alt barbat . Mentionez tatal ei este decedat. Ea vrea sa stam impreuna. Eu sunt in Anglia . Cum pot face sa o iau langa mine ? Astept raspuns. Multumesc
Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am 5 ani de relatie cu o fata timp in care rezultat si un copil cu varsta de 1 si 8 luni. Acum o luna in urma fata respectiva a parasit locul in care stateam impreuna lasandu-mi copilu cu mine in casa, timp in care am avut grija de copil find si bolnav cand a plecat . Dupa o saptamana iam dus copilu ca sa merg la doctor si la-m lasat ei pentru ca eu avand servici nu puteam sa stau si cu el si cu serviciu, iar acum ea ma dat in judecata pentru abandon de familei. Mentionez ca sunt nu suntem casatoriti dar copilu este pe numele meu. Poate sa ma acuze de abandon de familie . Ce se poate intampla. Va rog sa imi raspunde-ti. Va multumesc
Discuție Somaj
Trebuie sa plec din tara.Poate sa semneze alcineva somaju cum ar fii mama sau tata sau ce sa fac ? Astept raspuns. Cu stima.