Buna seara am o problema am o masina pe numele tatalui meu care el a decedat si problema este ca anul acesta mia cerut cei de la asigurari rca un cupon de pensie da nu mai vechi de 3 luni , pe care nu il lam , ce varianta mai pot avea sa pot faci asigurarea rca la masina?.eu nu am bani sa fac succesiunea.
Buna seara am o problema in legatura cu un rca am o masina pe numele alu taicameo dar problema ca el a decedat si cum fac asigurarea rca la masina?pt ca nu imi permit sa fac succesiunea.
Buna ziua am o casa la tara cu mai multe terenuri agricole, si primaru din localitatea respectiva mia propus sa fac contract pe niste terenuri agricole (Contract de comodat) cu el , si eu sunt deacord dar mia zis ca trebuie sa fac si declaratie pe terenuri pentru a fi inregistrat la (Registru agricol) si intrebarea mea ii de ce trebuie sa fac declaratia iar adoua intrebare dati un sfat unde trebuie sa am grija adica ma refer sa nu iau ceva tapa ca in ziua de azi nu poti avea incredere.Va multumesc , astept raspunsul dvs.Va rog ajutatima cu sfaturi.Plus ca aveam impozit de 4 ani neplatit si mi sa spus ca am fost radiat adica stearsa datoria si ca sunt de la zero.Se poate?
Buna seara am un impozit neplatit teren ,casa de vreo 4 ani la care primaru mia spus ca am fost stersSe poate asa ceva sau a mintit?Cum verific?Va rog raspundeti.Va multumesc.