in baza art.26 din L 355/2009 am acest ordin de chemare.
mentionez ca nu sunt si nu am fost cadru militar si am gradul de sg.maj. cl a I-a. sunt nascuta in ianuarie 1962.
Pana la ce varsa maxima , ptr. femei, pot fi mentinuta in aceasta ipostaza ?
am un srl cu cod caen 7112 prin care prestez servicii, in sensul ca, intocmesc releveuri pe teren, intocmesc schite,planuri la solicitarea clientului privind retelele electrice,bransamente etc. in aceste conditii ma pot incadra in categoria imm-urilor si sa platesc impozit la venit (1-3%) si nu impozit pe profit de 16% ?
am un srl cod caen 7112,cu sediul in locuinta parintilor care platesc utilitatile., am un contract de comodat cu parintii. Singura activitate pe care o prestez este lucrul la un laptop. In aceste conditii ce impozit pe cladire platesc parintii si cat trebuie sa platesc eu pentru acest srl din 2016 ? Din noul cod nu prea inteleg modul de calcul.
un administrator de srl ( fara c.i.m, conventie etc -adica nu obtine venituri de la acest srl) poate primi diurna in cazul unei deplasari in interesul srl-ului avand in vedere ca-l administreaza ?
sunt actionar unic la un srl (nu sunt angajat la acest srl-administrator impreuna cu alta persoana care,nu este angajata srl-ului) cu profil tehnic, de consultanta. Ca medic, pot infiinta un PFI (PFA) pentru a colabora cu spitale,policlinici,cabinete medicale individuale etc ? daca da ce document imi sunt necesare?
Multumesc,