Buna ziua.Am încheiat o relație cu tatăl copilului meu in octombrie 2018 datorită faptului că era foarte violent in momentul cand începea si bea.Mi-a spart ușa,Am fost la poliție și nu s a rezolvat nimic.Am fost încă de 2 ori pentru agresiune fizică-lafel nu s-a rezolvat absolut nimic.Deci?Vă rog cum aș putea cere un ordin de restricție?Momentan nu imi permit un avocat căruia să-i cer ajutorul deoarece am alte priorități.Apropo el nu-mi plătește nici pensie alimentară.Cum aș putea cere ci acest lucru?Vă mulțumesc si astept sfatul dumneavoastra.
Anul trecut in octombrie mi-am deschis un PFA si m-am inregistrat la Anaf iar doamna de la ghiseu mi-a zis ca ne vedem la anul dar nu a precizat daca dupa un an sau la inceputul acestui an.ce trebuie sa fac?trebuie sa ma duc sa platesc impozitul luna acesta la ANAF si trebuie sa ma duc cu chitantele si facturile?
Ce as avea nevoie pentru a deschide un punct de lucru. Am un PFA cu sediul social acasa si am inchiriat o casa pentru a-mi desfasura activitatea. Pe langa asta as dori sa stiu daca chiria se poate deconta pe firma si ce imi trebuie in cazul in care am inchiriat de la o persoana fizica? Va multumesc.
Am o fetita de 3 ani si doresc ajutor financiar din partea tatalui fetitei.nu am foat casatoriti a recunoscut copilul la starea civila fiind pe numele lui si vrea pensie alimentara.ce demersuri trebuie sa fac?
Bună ziua.îmi doresc din inima.lui sa am casa mea.sunt o mama singura cu o fetiță de 1 an și 2 luni și nu vreau sa mai stau în chirie.vreau sa dau bani lunar dar la final sa fiu împăcată cun gândul ca rămân cu ceva.sunt în concediu de creștere al copilului primesc indemnizație în valoare de aproximativ 1000 de lei.nu am vechime în ambulanta muncii.vreau sa știu dacă exista și o varianta pentru mine sa fac un imprumut sau o înțelegere sau dau bani lunar dar sa rămân cu casa.va Mulțumesc .nu vreau mai mult de un aparat cu o camera.
buna ziua.am depus actele pentru somaj si am inteles ca in august septembrie se aproba.eu mai am maine ultima proba de la bacalaureat si dupa trebuie sa ma pregatesc pentru admiterea la facultate.daca in perioada asta pana la nastere as mai vrea sa fac niste cursuri profesionale in afara facultatii se poate sau mi se amana somajul?va multumesc
buna ziua.sunt eleva in clasa a 12.intr-o luna dau bac-ul si sunt insarcinata in luna a 5a.vreau sa urmez si o facultate cu bursa dar sa primesc si indemnizatie pentru cresterea copilului pentru ca acesta ar fi singurul meu venit.vreau sa stiu cum as putea proceda care sunt pasii?si daca pot sa iau somaj pana se naste copilul.va multumesc
buna ziua.sunt insarcinata in luna a 5.si sunt in clasa a 12.cu prietenul meu cu care am facut copilul nu ma mai inteleg,si as vrea sa stiu daca as putea sa plec din tara insarcinata fiind,iar el sa nu aiba cum sa ma opreasca.el isi doreste copilul acesta numai ca relatia noastra e urata nu ne mai intelegem.ar putea sa mi faca rau in privinta asta?multumesc