avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Activitate georgenew

Activitate georgenew

Multumesc frumos deci nu exista un raspuns?????
Finalizare constructie anexa,cu avizele si autorizatie de acum 10 ani cum pot termina lucrarea tinand cont ca legea 50/1991 si reactualizata zice ca avizele au valabilitatea indeterminata! dar cu mentinerea proiectului pentru care au fost eliberate !cum fac pentru autorizatia de constructie?am avuto pe 12+12 luni dar din motive financiare nu am terminato.
Ce pot sa fac?
Prieteni am nevoie de un sfat ,legea 50/1991 si reactualizata zice ca avizele de construire nu pierd valabilitatea .
In 2010 am facut proiect constructie casa,anexa,gard ,fosa ,cu toate avizele necesare ,am construit tot ,dat in folosinta 2012, dar am de terminat o anexa care are turnata fundatia,cum pot sa termin lucrarea acum ?
20 de zile
buna seara am o nedumerire pentru perioada de preaviz
la un contract de munca de 8 ore pe zi sunt obligat sa lucrez 20 zile de preaviz la un contract de munca de 2 ore cate zile trebuie sa lucrez ?
buna ziua
am de vanzare o parcela din proprietate dar in actul de proprietate nu am numar de tarla si parcela cum pot rezolva problema tinand cont ca terenul in speta corespunde datelor: vecini ,asezare deci pe extras carte funciara nu rezulta numar parcela si tarla .pentru punere in vanzare e nevoie de aceste date
buna ziua
am de izolat casa pe exterior cu polistiren ,un perete se afla la 0,50 m de gard,perimetru , pentru a putea fi realizata lucrarea e nevoie de o schela de 1m latime si 6m inaltime cu 12m lungime deci am nevoie sa amplasez schela 0,5m pe terenul vecinului dar acesta nu i-mi permite,terenul vecinului unde urmeaza a fi construita schela e spatiu liber distanta de la casa mia la casa lui fiind de 8m nu exista constructi sau pomi
CUM POT EXECUTA LUCRAREA LEGAL?
Multumesc petru sfat !deci se poate in instanta .
Am o casa in mediul rural si vreu sa o izolez cu panouri de vata minerala dar am o problema cu vecinul nu imi permite asamblare schelei pentru a executa lucrarea,mentionez ca nu se afla nici o constructie in apropiere de spatele casei mai mica de 8 metri , spatiul de la casa la limita de proprietate ,gard, este de 50 cm si as avea nevoie de alti 50 cm pentru schela .Pe terenul vecinului nu se afla nimic cultivat ce as putea deteriora .Ce se poate face legal ?
Am un litigiu pentru un sant in fata casei care este plin de apa menajera rezultata ,deversata din" fosa "septica a vecinului construita fara aviz de mediu si autorizatie de constructie , practic toti vecini sunt revoltati ! . acest sant se afla intre asfalt si gardul meu deci este domeniu public sau e propritatea mea .mentionez ca decat eu am acest segment de sant si cand ploua apa ajunge la alt vecin in curte