Datoria dateaza din 2014? Daca da, puteti sa ii notificati si sa le transmiteti ca aveau obligatia in primul rand sa va anunte. Mai mult, sunt sanse ca dreptul de recuperare sa se fi prescris, deci o eventuala raportare ar fi cu rea credinta.
Fiind cumparat inainte de incheierea casatoriei de unul dintre soti, apartamentul nu este bun comun, fiind cosiderat bun propriu al sotului care l-a achizitionat si nu se imparte intre soti, prin partaj.
Daca considerati ca nu este traumatizant sa fii banuit de furt si umilit, in prezenta copilului, doar pt ca am avut un cos comun, dar nu am umblat impreuna in magazin, atunci va doresc sa patiti acelasi lucru si sa reveniti apoi cu o impresie. Si nu, daca am platit, ESTE MARFA MEA NU A MAGAZINULUI:)! Cand faceti o referire la lege, va rog sa mentionati actul normativ, sa ma pot lamuri. Daca nu sunteti avocat, va rog sa nu imi scrieti. Eu am nevoie de un raspuns de la un profesionist. Multumesc.
Daca considerati ca nu este traumatizant sa fii banuit de furt si umilit, in prezenta copilului, doar pt ca am avut un cos comun, dar nu am umblat impreuna in magazin, atunci va doresc sa patiti acelasi lucru si sa reveniti apoi cu o impresie. Si nu, daca am platit, ESTE MARFA MEA NU A MAGAZINULUI:)! Cand faceti o referire la lege, va rog sa mentionati actul normativ, sa ma pot lamuri. Daca nu sunteti avocat, va rog sa nu imi scrieti. Eu am nevoie de un raspuns de la un profesionist. Multumesc.
Sa inTeleg ca "INSTIINTAREA" e doar o formalitate? De ce se deplaseaza politia la domiciliu? Nu pentru a se asigura ca "instiintarea" se si produce? Putra sa fie trimisa si prin posta e acelasi lucru. Corespondenta mi se aduce la 2 saptamani dupa data stampilei de pe plic. Pun si aberatia asta in categoria " traim in romania"
Adrian Dimitriu a scris:
cum scriam mai sus, aveati doua posibilitati. dar fiindca varianta cu contestarea contraventiei a picat, nu va ramane decat sa platiti amenda integral.
plata jumatatii din minimum este o facilitate, si nu o regula.