avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Activitate Mady30

Activitate Mady30

Lucrez de 2 luni la o firma, acum sunt in spital cu copii. Adeverință necesara pt concediu medical poate fi eliberată pe 12 luni având în vedere că am dus de la fostul loc de muncă că adeverință cu veniturile realizate pe ultimele 6 luni?? Mulțumesc
Bună,
Dacă în data de 1.10.2018 îmi expira contractul de munca contractul este pe perioada determinata, nota de lichidare trebuie făcut cu data de 28.09 sau 1.10.?
În data de 1.10 nu o sa mai fiu prezenta la locul de munca
Mulțumesc
Bună ziua,
Dacă contractul de la actulul loc de munca mi se incheie pe 1.10.2018 și noul contract începe cu 2.10.2018, se considera intrerupere pe cm?
În cazul.în. care se considera intrerupere cu ce mă afectează aceasta intrerupere?
Bună ziua,
Am contractul de munca pe perioada determinata respectiv 30.03.2018-1.10.2018.
Care este ultima zi în care trebuie sa mă prezint la servici? Care va fi data cu care mi se face încheierea contractului 1.10.2018 ?
Discuție Carte de munca
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna,
In martie 2010 am fost angajaya la o firma dar nu mi. s-a facut carnet de munca mi-au facut doar contract de munca.Cum pot dovedi vechimea in munca din martie 2010 pana in ianurie 2011
Va multumesc pentru raspunsuri
Sunt insarcinata si am aflu in urmatoarea situatie m-am facut cerere pentru concediu de odihna pana pe data de 13.03.2015, la sfarsitul luni ianuarie 2015 mi-am depus actele pentru cocediu de risc maternal.Daca concediu de risc maternal se aproba in luna februarie trebuie sa mi-l iau din februarie sau pot astepta pana cand mi se termina concediul de odihna respctiv 13.03.2015 si abia atunci sa imi iau concediu de risc maternal ??
Va multumesc