avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Activitate catatudorancea

Activitate catatudorancea

buna ziua am casa in giurgiu nu locuiesc acolo decat foarte rar am verificat in fel si chip ce se intampla cu curentul pe care eu il platesc [ am un singur bec care prin verificare consuma 2kw pe zi pe luna inseamna 60kw mie imi vine factura de plata milioane acum in loc de 60kw pe ceas am 400kw nu este posibil am sunat la centru mi sa spus sa chem o pers autorizata sa nu am scurgeri de curent ceasul daca vine de la renel sal verifice si este bun sunt buna de plata 150 lei taxa unde trebuie sa merg si ce sa fac ca nu cred ca este datoria mea sa platesc pers autorizata sa verifice cind noi platim lumina si toate taxele ar trebui renel giurgiu sa se ocupe de problema la cate reclamati am facut
buna ziua am cumparat acum 4 ani o casa de la dezvoltator am platit 4ani rate la ea mai am anul acesta de platit sa o achit am facut acte la notar precontract acum dupa4 ani a inceput sa se degradeze ,[se strica instalatile sanitare , tevile tavanele de la etaj sau stricat a intrat apa?se pateaza se scorojesc pereti apare umezeala, mucegai] vecinul din spate sa lipit de gardul meu cu cotetele de porci si gaini si am sobolani in magazie si soareci in casa iam zis la proprietar ce se intampla si nul intereseaza ce pot face nu am certificat de gatantie sau calitate iar acum ne dam seama ca nu este facuta casa cum trebuia cui sa ma adresez multumesc
buna ziua vreau sa stiu daca in 2010 am luat de la dedeman anumite produse prin credit tbi am platit cateva rate dupa aceea nu am avut de unde a ramas sotia fara servici am intarziat cu plata si mi sa dat dosarul fara sa ne intrebe banca nimic sa cadem la un acord nea sunat direct de la birou de recuperari zicand ca dosarul este la ei si se va opri direct din pensie suma de dat +dobanda ceea ce nu prea este in regula , am platit si mai am pina in luna aprilie inclusiv 2015 vreau sa stiu cand termin de achitat daca se poate sa ma scoata cat mai repede din biroul de creditare deoarece din cauza asta nu pot face nici un credit la nici o banca ptr ca apar la rau pletnici ce lege este si in cat timp de la achitarea datoriei poti fi scos si unde trebuie sa merg multumesc
buna ziua sunt pensionar de ranit in revolutie [decizie definitiva]am pensie de 5ani vreau sa stiu unde trebuie sa merg sa depun actele ptr a obtine anumite drepturi cara sunt date prin lege ex[obtinerea unui loc de veci, a unui teren intrav, a unui spatiu comercial si obtinerea unei case sociale deoarece locuiesc cu parinti ,2copii sotia adica 6 pers in apartament si nu ne intelegem deloc numai cearta si scandal]la primarie am fost la guvern am fost peste tot mi se inchide usa in nas fara raspuns exemplu la primarie zice cauta tu spatiu sau locuinta , vi si ne zici si tio dam cand am gasit spatiu de stat sa dat la altul tu mai cauta eu de unde sa stiu care mai sunt de stat acum cand multe sunt privatizate? multumesc
buna ziua am diabet de 10 ani fac insulina si vreau sa depun actele pentru pensie de handicap [ diabet] am depus actele la centrul,, speranta,, in cart militari sa respins dosarul singura explicatie data fiind nu ma incadrez altceva nimic vreau sa depun din nou actele si nu stiu unde trebuie sa merg si ce acte? am prieteni care nu au diabet decat acum de curand si beneficiaza de acest ajutor iar la mine se respinge de ce? ce conditii nu indeplinesc sotia este casnica si am si 2 copii minori si numi strica un venit si niste drepturi in plus multumesc
buna sant asigurataziua vreau sa stiu daca sunt casnica si nu sunt asigurata la medicul de familie dar card mia venit acasa ma pot trece pe , pensia sotului de ranit in revolutie[ are decizie definitiva ]ca , coasigurat ca sa pot lua de la medicul de familie trimitere pentru analize , vreau sa stiu unde trebuie sa merg ptr a depune actele? si ce acte imi trebuie? multumesc