avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Activitate owyvan

Activitate owyvan

Buna ziua vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa cu autocamion greu, cu masa totală maximă autorizată între 7,5 și 12 tone.
Intrebarea este ce acte sunt necesare pentru o astfel de firma, ce acte sunt necesare pentru a fi n- regula pentru transport marfa pe teritoriul UE si si ce cod CAEN este pentru o astfel de operatiune. Care ar fi primii pasi , de unde trebuie sa incep ?Multumesc ! Cu stima Ovidiu A
Buna ziua, daca am o unitate protejata pot face servicii de inchiriere catre alte firme, deductibile din fondul de handicap( bunuri mobile ) ? Multumesc ! Cu stima Ovidiu A.

owyvan a scris:

Buna ziua, daca am o unitate protejata pot face servicii de inchiriere catre alte firme, deductibile din fondul de handicap( bunuri mobile ) ? Multumesc ! Cu stima Ovidiu A.

Buna ziua, daca am o unitate protejata pot face servicii de inchiriere ( bunuri mobile ) ? Multumesc ! Cu stima Ovidiu A.
Multumesc !
Buna ziua , sunt o persoana cu handicap grav permanent. Am 54 de ani. Am lucrat 28 de ani si am beneficiat de legea 4448/2006, deci m-am pensionat la 50 de ani. La recalcularea actuala a pensilor mi-sa taiat din pensie. Mentionez faptul ca trebuia sa am lucrati 11 ani si 8 luni, iar eu am lucrat 28 de ani. M-se par ca nu au luat in calcul lucrul acesta! Ce as putea face in acest sens ! Multumesc ! Cu stima Ovidiu A
Discuție accident rutier
Buna ziua, in data de 08. 09.2015 in timp ce se deplasa la servici, sotia mea a fost lovita de un autoturism pe trecerea de pietoni, fiind dusa la spital cu ambulanta. Din spusele martorilor si a Politiei , ea trecea regulamentar find lovita in plin fara urma de franare. Momentan este in spital urmand sa fie operata la tibia dreapta, iar apoi la bazin. Va rog sa-mi spuneti ce se poate face legal pentru a trage la raspundere soferul vinovat. Va multumesc !!
Discuție Remuneratie
Buna ziua ,sunt vice unui ong, si as dorii sa stiu daca si cum pot remunera membrii activi?daca e legal si daca se poate?
Cu stima ovidiu a