Stimate domn, A doua varianta este cea mai la indemana. Daca actualul propietar plateste la finante pentru 488mp, va cere o adeverinta din care csa reaiasa suprafata de teren pe care plateste impozit, cu toate datele de indentificare a terenului. Cu aceasta hartie va proceda la, depunerea unei cereri de rectificare a datelor tehnice ale terenului, in cartea funciara. Dupa ce aceasta este terminata puteti cumpara terenul. Pentru a nu pierde timpul va recomand si varianta: Un "Antecontract de vanzare cumparare" si dumneavoastra puteti sa fiti sigur ca terenul este al dumneavoastra si ca propietarul se va grabi cu actele.
Buna ziua tuturor, Domnule Patrik, o singura intrebare: Cum ramane cu- "Aveti dreptul la un avocat, daca nu va permiteti unul vi se va asigura un avocat din oficiu", samd. Apoi " Aveti dreptul se nu declarati nimic", samd. Mie toate aceste texte pe care un politist este invatat in scoala si apoi in exercitiul functiunii obligat sa le folosesca...ATENTIE " in cazul retinerii sau arestarii unui suspect" Deci daca la arestarea sau retinerea, unui suspect sant obligati sa foloseasca termeni de politete ( Aveti dreptul ) trag concluzia ca asta inseamna ca trebuie sa respecte statutul de cetatean si nu ipostaza nefericita in care se gaseste acesta in acel moment. Daca mergem cu analiza mai departe constat ca subiectul acestei dezbateri s-a prezentat de unul singur si a recunoscut o fapta pe care politistii nu aveau habar ca se intamplase.... Sau poate asta ia enervat asa tare?? Oricum nu au voie sa se lase condusi de trairi de moment si de stari sufletesti, ei (politistii) trebuie sa fie niste profesionisti si sa "serveasca si sa apere" in mod egal toti cetatenii acestei tari. Concluziile ca cineva este vinovat sau nu si de aici rectiile de dispret sau ura nu au ce cauta in aceasta meserie.
ZIC.....
Problema este simpla: Depinde de dorinta dumneavoastra daca recunosteti drepturile asupra terenului catre promitentul cumparator. Chiar daca va platit pretul cerut la momentul incheierii antecontractului, prin nefinalizarea contractului de vanzare cumparare din motive, independente de dumneavoastra, acel antecontract nu mai este valabil. Dumneavoastra santeti in continuare propietar pe teren si puteti sa procedati cum doriti cu propietatea, fara a avea nici o obligatie fata de promitentul cumparator.
Va salut domnule Dinca Dragos. Asa cum v-au transmis si "antevorbitorii" mei: - "Doar cine renunta prea repede pierde sansa de a ajunge la final"!!.........Din pacate asta este o caracteristica a acestui popor.....Pacat ca veti dezamagi pe cei care v-au propus in locul din care ne "povestiti". Le mai dati un motiv de barfa pe la colturi. Pacat, eu am o vorba: Daca vrei cu adevarat sa rezolvi o situatie, gasesti solutii; dar daca nu esti comvins ca vrei.... gasesti scuze...Pacat
Salut, asa cum spune si domnul Patrascu, ai aceste drepturi, mai mult insotit de un avocat poti cere scoaterea de sub urmarire penala si anularea declaratiei datorita modului neconstitutional in care ati fost fortat sa dati acea declaratie.
Pana la "proba contrarie" dumneavoastra beneficiati, cel putin teoretic de "prezumtia de nevinovatie" Deci autoritatile de ancheta trebuie sa demonstreze vinovatia dumneavoastra si nu invers.....
Domnule trandafir, eu am fost plecat in strainatate, nu stiu nimic din ce se putea face cu firma in lipsa mea. Stiu doar ca nu a mai interesat pe nimeni, deci nici declaratii nu sa-u mai depus..cat despre plata datoriei.... cu toate dobanzile si penalitatile de intarziere ......Nu cred ca am aceasta putere financiara......Totusi multumesc pentru raspuns ...
Buna ziua. Am fost administratorul SC.
Societatea a avut 3 asociati cu 2% - 20 % si 78% - Eu am detinut 78% indeplineam si functia de administrator. Societatea nu a mai avut activitate din 2009 si nici nu au fost predate declaratii, in 2009 avea datorii la CAS, cca 1000 lei. Intrebarea mea este daca se prescrie aceasta datorie si ce trebuie sa fac eu?
Am scos, de curand, un cazier fiscal si este "Cu antecedente" fiscale....
Cum pot sa repar aceasta situatie?