avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Activitate nleanca

Activitate nleanca

Buna ziua ! IMOBILUL unde locuiesc a fost administrat de FALT Timisoara( ULTIMA LUNA A ADUS ALT ADMINISTRATOR ) pretinzand ca este presedinte al imobilului unde locuiesc eu , ba mai mult am primit P.v unde a fost ales -ca raspuns a petitiei depusa de mine in data de 30/08/2022. Acest proces -verbal semnat de CEX unde pe mine ma pune prezenta si mai mult am fost aleasa cenzor , sedinta la care nu am participat , avand deces in familie- mama 23/02/2018, sedinta bloc 24/08/2018 si fiind plecata la sat 40 km distanta de domiciliul meu . FIIND admistrat de Falt TIMISOARA si platind cheltuielile la dansul -avem chitantele semnate de dansul -actual presedinte de ce si pentru ce se substituie la FUNCTIA DE PRESEDINTE? Eu stiind ca este alta persoana aleasa ca si presedinte al asociatiei , Din raspunsul dv. de mai sus am inteles de ce a renuntat la contractul cu Falt TIMISOARA unde este presedinte , da, conflicte de inters din documentele ce le detin asta este 24/08/2018 pana la data 30/08/2022
Multumesc frumos! MULTUMESC CA EXISTATI!
Da, aveti dreptate doar ca la petitie mea de a_ mi arata Procesul Verbal cand a fost ales PRESEDINTE ( persoana mai sus mentionata )am fost atat de "placut surprinsa "ca : eu am fost prezenta , am fost aleasă CENZOR cand de fapt ATENTIE: avand deces in familie (mama mea) am fost la 40 km de Timisoara NU AM PARTICIPAT LA SEDINTA acest proces verbal este semnat de membri Cex ( membri care sunt neinscrisi in acordul de asociere ) si cel care a scris P.V ce e de facut??? Instanță, ???Parchet???
Adunarea Generala Nu s a desfasurat in conditii legale., listele de plata nu au fost întocmite legal nici inainte de legea 196/2018 nici dupa ,fiind administrat imobilul de FALT TIMISOARA plateam la dansul cheltuielile inclusiv in luna august a.c , pe chitante este semnătură dansului ori daca este presedinte nu are voie, si ar fi multe de spus cum functioneaza aceasta asociatie!
Nimeni si nimic nu este mai presus de LEGE!
Multumesc frumos ! Poate am întins discuția,
Adam Grecu a scris:

In cazul expus, nu este nicio incompatibilitate doamna.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc frumos d-l Adam Grecu ,
Stima si multa consideratie !
Am uitat sa mentionez ca Administrator este Falt Timisoara la imobilul unde locuiesc eu si Presedintele Falt
Buna ziua. Locuiesc la parter .in urma hotărârii data de Asociatie de Propietari de a NU fi de acord cu debransarea de la Colterm si montarii teava gaz , am solicitat acces la firma de gaz , care mi_ a transmis ca pot primii acces fara sa intre pe casa scarii , daca locatarii sunt de acord , cum acestia nu au fost de acord si au fost sfatuiti sa nu fie_ pot sa deschid acțiune în instanță de judecată care sa imi fie de ajutor pentru schimbarea furnizorului de energie termica?!Mentionez ca blocul are 2 scari in scara vecina sunt 3 CT. Locuind in acelasi bloc ma simt nedreptățita ! Chiar daca e tarziu pentru ca nu a vrut sa tina sedinta , eu depunand cerere in data de 08.08 2022 , sedinta s_ a ținut in 30.08.2022 ( si aici ari fi multe de povestit nu function legal conf legii 196/ 2018))
vreau sa fiu pregatita pentru la anul, cu toate ca costurile vor fi mult mult mai
mari
Va multumesc si va doresc tot binele dinn lume!
Stima si multa consideratie!
ynocentta a scris:

Dv intentionati instalare centrala termica care insa pentru a functiona necesita apa,energie electrica si gaze
Analizati oportunitatea instalarii de sursa de caldura alternativa mai rentabila atat termic cat si din punct de vedere al costurilor
Exista variante de inlocuit centrala termica care utilizeaza strict energie electrica

A
Multumesc frumos! Stima si multa pretuire !
Buna ziua .
Va rog frumos daca puteti sa imi spuneti - Presedintele FALT Timisoara -(Federatia Asociatilor de Locatari Timisoara) Organizatie-non profit -poate fi presedintele ASOCIATIEI DE PROPIETARI in imobilul unde are locuinta ( propietar fiind) ?POATE EXISTA conflict de interese?!
Multumesc frumos !
Multumesc frumos ! O sa revin cu mai multe detalii !
Buna ziua !
Va rog frumos si respectuos daca ma puteti ajuta cu o informatie. Am facut cerere la as. de propietari priviind solicitarea de a ma debransa de la COLTERM , furnizorul agentului termic ,in vedrea montarii CT in apartament. In urma A.G.propietarii nu au fost de acord nici cu debransarea nici cu teava de gaz (montare ,proiect) ce as putea face in situatia asta ,exista vre-o posibilitate sau demers legal de a -mi schimba furnizorul termic?
Multumesc frumos !
Cu stima si deosebita consideratie ,
Leanca N
Buna ziua ! Va rog frumos cum ati rezolvat,sunt in aceiasi situatie un vecin este plecat din localitate , si daca puteti sa imi dati mesaj privat cu firma care ati incheiat contract (nleanca@ yahoo. com)Multumesc frumos!