Cadastru PUZ
BUNA .
Dețin o casa de locuit cu anexe și teren ,as dori sa mai costruies pe terenul meu ..
Primăria îmi spune ca nu.pot construi .pentru ca ei au schimbat Puz în zona industriala .ce e de făcut... ce portițe am pt a construi
Sau dacă vecini vând pământul și lângă mine se fac fabrici ..,o sa fiu întrebat dacă sunt deacord ..
Mulțumesc
Bună
Dețin un teren intravilan în.acte .
Primăria a schimbat puzul în intravilan industrial .
Eu doresc sa construiesc pe acest teren ...voi putea ?
Încă nu am vecini ..fabrici sau ceva de genu .
Nu sunt nici locuințe. .
Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.
Construirea unei case
Bună.
Am un moștenit un teren de 1 hectar cu casa .La marginea localități. Vreau sa mai costruiesc o casa pe acel teren ..primăria îmi zice ca nu pot costrui pentru ca terenul ei lau transformat în teren. Industrial .
Ce pot face ...
Bună.
Am primit o notificare de la Primărie, in luna august sa merg sa plătesc impozitul pe clădire, teren și masina .în 15 zile de la comunicare ,altfel voi primi penalități
Eu nu.sunt restanta ..pe anul 2022
În fiecare an plătesc în luna decembrie.
Știam ca impozitul la primărie se pot plăti pana la sfârșitul anului .
Deci ce spuneți? Mi se pot pune penalități, ca nu plătesc în Martie unde aveam reducerea de 10 %
As mai avea o intrebare pe conturile care mi sa facut proprire unul din conturi este in euro ,unde mi se acorda bani de diurna eu lucrind la o firma germana de camioane .Bani in acel cont de euro se vireaza ca "avans deplasare " si "diferenta decont " banca nu vrea sa imi dea acesti bani pe motiv ca ei nu ii considera diurna .Le-am adus la cunostinta printro adeverinta de la firma cum ca in contul de euro bani sint diurna cu denumire de " avans cursa "cand plec in deplasare si "diferenta decont" cand ma intorc .Ce pot sa fac sa inteleaga ca acei bani sunt diurna? rog frumos astept raspuns multumesc
multumesc cred ca nu sa prescris deoarece sentinta sa incheat in 29/06/2010 si stampila definitiva si irevocabila sa pus dupa ce au venit judecatori din concediu in 20/09/2010:(:(:( desi drept la recurs era de 15 zile . pe mine ma avantaja data de 29/06/ 2010 findca dosarul de executare silita sa deschis in data de 12/09/2013 :(:( nu stiu care e data de la care se ia in considerare ca au trecut 3 ani ma ajutati va rog?
NU,nu am mai primit nici o instintare sau vreo somatie , nu am stiut nici ca sa facut recurs
de la biroul executoresc cand am intrebat de ce nu am fost anuntati mi sa spus ca nu au avut adresa mea complecta doar numele ,codul numeric personal si localitatea ( fara strada si nr) si ca au trimis o instintare dar aceeasta sa reintors la ei pe motiv ca nu avea adresa completa . ce as putea face? multumesc !
Buna ziua . Am o nelanurire vreau sa stiu daca mi-sa prescris datoria fata de o societate. In data de 11-11-2008 am castigat un proces prin care am primit de la o societate o suma de bani. Aceasta societate a facut recurs in instanta in data de 06-02- 2009 care sa terminat in data de 29-06-2010 si a castigat procesul Eu nu am fost instintat de acest proces .In data de 12-09-2013 se face deschiderea dosarului de executare silita,iar prin incheierea din data de 22-07-2014 s-a incuviintat executarea silita a debitorului (adica a mea). In data de 04-02-2015 mi s-au blocat conturile bancare . mentionez ca eu nu am fost adus la cunostinta de datoria pe care o aveam decat acum cand mi sa pus proprirea pe cont .desi eu am acelasi domiciliu din data de 2001 As dori sa stiu daca datoria e prescrisa sau nu ...... Multumesc frumos .
Nu stau la aceasta adresa din 2001
Da asta am sa fac. eu nu am facut nimic de la proprire astept ca sa primes acele documente asa mi sa cerut de catre executor sa dau adresa de domicili si si adresa de email dar nici un raspuns Da suma zice ca e de 4600. ron
multumesc
ce pot face eu acum ? cine e vinovat ca eu nu am fost instintata ca sint datoare si cu ce suma ma gandesc eu ca daca recursul sa facut in 2008 -2009 de atunci pina acum ei au pus dobinzi cred nu stiu ce am auzit de la alti ca au patit
.Daca eu as fi fost anuntata atunci eu imi plateam datoriile
Aste e ultima intrebare si multumesc