avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Activitate avramge

Activitate avramge

Răspuns la discuția Titlu de proprietar
Buna ziua.Procedura de a avea titlu de proprietate este anevoioasă.Va trebuie actele de proprietate ale bunicii,daca cei de la primărie recunosc trebuie sa vă elibereze un act doveditor?și ce este mai important indentificarea terenului,
Răspuns la discuția Revendicare teren agricol
Buna ziua aveți mai multe variante depinde ce documente dețineți la terenul agricol cel revendicati
Am lucrat ca sofer la o firma in FRANTA prin intermediul unei firme din ROMANIA cu contract de munca pe lunile OCTOMBRIE si NOIEMBRIE 2016.Pe luna octombrie am luat salariul in 2 transe,in contract este specificat pe fiecare 15 a luni,iar pe luna NOIEMBRIE numai 900RON/200EURO restul de 1000euro nefiind platiti.Mentionez ca detin toate inregistrarile DIAGRAMA cu cursele efectuate de mine ca sofer pe toata perioada detasari.CE TREBUIE SA FAC daca nu primesc restul de 1000euro cui trebuie sa ma adresez.VA MULTUMESC
Expertiza se face ininte de instanta sau se cere expertiza in timpul procesului,si daca este bine sa cer la tribunal ACTIUNE IN CONSTATARE.Va multumesc foarte mult.
Buna ZIUA.IN anul 2006 pe am vandut din propietatea mea 13000 mp teren agricol in comuna Crevedia /Dambovita.IN T.P la pozitia terenuri extravilane suprafata este de 16000mp iar cadastristul mia intocmit cadastrul 13000mp,vanzarea sa efectuat pe aceasta suprafata 13000mp.Dupa ce am vandut la Primarie a aparut plan parcelar in care figurez cu 16000mp,cartea funciara a cumparatorului este de 13000mp in titlul meu de Propietate am 16000mp ,punerea in posesie este de 16000mp/detin aceste acte in ORIGINAL,iar cei de la PRIMARIE SPUN CA NU MAI AM CEI 3000mp rest propietate.Va rog sa imi spuneti ce sa fac in aceasta situatie in care institutiile statului nu respecte dreptul CONSTITUTIONAL ,DREPTUL LA PROPIETATE.:(:(
Multumesc mult de informatie.
Buna ziua .as vrea sa stiu taxa de timbru judiciar se plateste pe intreaga suprafata de teren din titlul de propietate sau in cazul meu numai2648mp arabil restde propietate.mentionez in T.P tarla 15 90/1/2 16524mp din care 13566 mp vanduti rest de propietate 2648mp arabil care ii cer in actiune in constatare . Din cate mi sa spus de un consultant juridic ,eca si cum ma judec singur cu actele in mana ca propietar totul a plecat de la un cadastru gresit si de la primarie unde se intocmesc acte cu suprafete mai mici fata de punerile in posesie 1994./ /ma poate ajuta cine va cu un raspuns.VA multumesc::frantic: