avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Activitate ovidiu239

Activitate ovidiu239

Domnule avocat am fost la 3 avocatî au zs ca nu se poate ca pierzi în instanță, pământul e stăpânit din 1956 are 60 ani dvs cum mă sfătuiți sa am câștig de cauza?

AVOCAT ZAHARIA CALIN FLORIN a scris:

Daca ati stapanit terenul mai mult de 30 ani puteti dobandi proprietatea prin uzucapiune

Bună ziua mă confrunt cu o problema care nu am putut sa o rezolv,cu nici un avocat.Locuință unde stau eu nu este nici un act de proprietate pe pământul de sub casa,nu este intabulat niciodată, nici impozit nu au plătit bunicii mei la primarie,doar pe locuință am chitanțe cu impozit,am fost la avocat la 3 și mi a zs ca nu se poate rezolva nimic îmi puteți da un sfatelefon cum sa fac csf?
Bună ziua mă confrunt cu o problema care nu am putut sa o rezolv,cu nici un avocat.Locuință unde stau eu nu este nici un act de proprietate pe pământul de sub casa,nu este intabulat niciodată, nici impozit nu au plătit bunicii mei la primarie,doar pe locuință am chitanțe cu impozit,am fost la avocat la 3 și mi a zs ca nu se poate rezolva nimic îmi puteți da un sfatelefon cum sa fac csf?
buna ziua am mai scris prob cu terenul casei dar nu prea am fost inteless deci pamantul casei unde locuiesc e cumparat de bunicii mei din anul 1982 cu sidelca,dar ei u au facut cat au trait titlu de propietate cu sidelca asa ar fi treb si primaria a luat pamantul ei sau judecat cu primaria si l e a dat act pe casa dar pamantul figureaza la primarie in acest caz ce as putea face???uzucapiune am inteless sau ordinul prefectului este altamodalitate???la uzucapiune ar costa mult??si as vrea sa stiu daca prin uzucapiune am ceva reduceri pt ca sunt persoana cu handicap grav gradul 1 multumesc frumos
Răspuns la discuția dezbatere mostenire
DA CU ACTE SUNT CASATORITI
Răspuns la discuția dezbatere mostenire
MULTUMESC PT RASPUNSURI DAR DUPA MOARTEA TATALUI VITREG FRATTELE MEU MAI ARE VRON DREPT??
buna ziua sunt din bacau am 31 ani sunt bonlav fac dializa de 3 ani si am o prob care as vrea sa gasesc un raspuns locuiesc in casa bunicilor mei care is decedati de 3 ani a decedat si mama mea iar acum am ceva prob nu e fac mostenirea iar tatal meu vitreg cu fratele meu tot vitreg cer parteaas vrea sa stiu daca tatal meu are dreptul si fratele meu la ceva din casa pt ca fratele meu nu e frate bun tatal meu cand sa luat cu mama mea avea un copil adk pe fratele meu iar mama mea ma avea pe mine nu suntem frati buni as vrea sa stiu incotro sa apuc va multumesc pt intelegere
Răspuns la discuția Problema cu pamantul, mostenire
multumesc pt rezolvarea celei de a 2 prob totusi tatal meu dc are drept daca e tata vitreg doar e mostenirea de pe parintii mamei mele nu ar avea el nici o treaba??iar prima prob sa va mai explic odata in anul 1999 au fost revendicate pamanturile si treb sa depuna o cerere dupa aia prin care ii dadea pamtul primaria ei ei nu au depus si pamatul unde am casa eu configureaza ca e al primariei nicidecum al meu.dar totusi am actele pe casa scrie pe actul casei suprafata pe care o am mi- zs cnv ca treb sa dau primaria in judecata sa pot recastiga pamantul sper sa intelegetzi prob acum
buna ziua am o mica mare prob,cu pamtul casei in scurt va explic care e prob.pana in anul 1999 a fost al bunicior mei si a fost platite taxele la primarie iar din anul 2000 nu a mai aceptat plata pamantului pt ca pamantul configureaza pe numele primariei.in acesasta situatie ce este de facut??si a 2 problema e cu mostenirea pamanului acesta pamantul e al bunicilor iar montenirea nu este dezbatuta iar ei is decedatzi si au decat pe mama mea care si ea e dedecadata si sunt singurul mostenitor dar mama mea cand a fost in viatza cand eu aveam 2 ani sa recasatorit,cand sa recastorit cu actualul tata el avea un baiat mai amre dintr o alta casatorie poate avea si eu vron drept la pamant daca nu e tatal meu natural si el nu e fratele meu natural ca nu e facut cu mama mea??si as dori sa stiu cum treb sa fac cu aceasta prob si cat m-ar costa ambelele probleme