avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate maryane38

Activitate maryane38

Ca sa ma fac inteleasa o sa va relatez mai pe larg situatia.
Tatal meu a luat o amenda in aprilie 2020, am platit jumatate si apoi am contestat=o. Am castigat procesul si am facut cerere de restituire a sumei platite. In 14.iunie 2021 am primit adresa de la ANAF ca nu pot prim banii intrucat figureaza in evidentele fiscale cu sume provenite dintr-o amenda (alta decat cea contestata). Acesta a fost momentul in care am aflat de cea de-a doua amenda si am intrat in posesia procesului verbal. Mentionez ca procesul verbal este semnat de catre tatal meu care asa cum v-am spus are probleme psihice, si cel mai probabil a aruncat procesul verbal
Buna ziua
Pot contesta, acum in 2021, o amenda de covid din 2020 a tatalui meu
care are probleme psihice, amenda despre care nu am stiut pana in iunie 2021 ?!. Daca da, in ce conditii ? Va multumesc !
Am facut o cerere chemare in judecata impotriva Inspectoratului Politiei Judetului galati pentru anularea unui PV contraventie pe OM 3/2020.
IPJ a raspuns cu o intampinare prin care solicita scoaterea IPJ Galati din proces pe motiv ca PV de contraventie " a fost emis de catre un agent constatator din cadrul Serviciului Regional Politie Transporturi Galati, structura ce face parte din Directia de Politie Transporturi- Inspectoratul General al Politiei Romane".
Va rog sa ma sfatuiti ce sa raspund la aceasta intampinare !
Răspuns la discuția Apel contestatie executare silita
Pe site arata ca e inregistrat apelul in data de 13.12.2017 la categoria " cai de atac", dar la categ "sedinte" nu apare nici u termen.
E posibil ca apelul sa nu fi fost depus in termen?
Răspuns la discuția Validare poprire

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Nu se poate!
Daca intampinarea a fost depusa in termenul legal, instanta trebuie sa tina cont de ea.

Multumesc
Buna ziua
Am depus contestatie la o executare silita, prin intermediul unui avocat, si hotararea a fost nefavorabila si in am facut apel (asa sustine avocatul ca a facut). Intrebarea mea este daca atunci cand se inregistreaza apelul nu trebuie sa se dea si un termen ? In cat timp se da termen?
Se poate da o hotarare in cazul unui dosar de validare poprire fara sa se tina cont de intampinarea depusa la dosar de catre tertul poprit si debitor?...chiar daca hotararea data a fost favorabila acestora.
Buna ziua. Am primit la societate o infiintare de poprire pentru un angajat care in momentul de fata nu mai are acelasi nume ca atunci cand s-a dat hotararea judecatoreasca de executare si adresa de infiintare a popririi de catre executor. Acum nu este normal sa se dea o alta hotarare judecatoreasca cu nu.mele actual? Eu pot sa retin banii angajatului care nu are acelasi nume cu cel din adresa de infiintare a popririi?