multumesc,dar trebuie sa dovedesc acest lucru?
buna ziua,
in cazul in care nu am primit citaie in calitate de martor,trebuie sa ma prezint la proces?
buna ziua,d-le av,in cazul uni proces civil am achitat onorariul in intregime,dar nu suntem multumiti de av ales,pentru a alege un altul trebuie platit onorariul iar i intregime? acesta va fi mai mic?
multumesc,dar sit este mai complicata ;
creditul respectiv face parte din masa partajabila ,cu un dosar pe rol este bine sa negociez?
judecatorul a trimis adresa catre firma de recuperare pentru sit soldului dar firma nu a trimis niciun raspuns;
ce pot face?
Buna ziua!
datorita neplatii unui credit,firma de recuperare a preluat restanta;
acestia fac presiuni telefonice,notificari,mai nou reprezentatii acestora vin la usa si fac presiuni,este bine sa discutam amical cu acestia?
mentionez ca nu am semnat niciun act in discutia cu ei
va multumesc!
multumesc,dar trebuie sa stiu si un nr de carte funciara,cum il pot afla?
Buna ziua,
cu m pot verifica daca un imobilin calitate de proprietar este inscris in cartea funciara?
daca procesul de partaj este pe rol,eu solicit extrasul,pot aparea pbleme in dosar?
este bine sa mentionez in cererea pt obt extrasului ca imi trebuie pt partaj?
Buna ziua,
va rog sa ma indrumati in urmatoarea situatie:
1.datorita restantei la intretinere,asociatia m-a dat in judecata prin executoe,s-a stabilit validarea popririi,dar valoarea penalizarii depaseste debitul;
astept ca executorul sa-mi trimita instiintare la locul de munca pentru poprire;
2.asociatia de prop dupa ce s a stabilit poprirea ma cheama in instanta pentru pretentii,desi luna de luna merg si platesc la ei,
3.ce pot face mai departe,sa platesc debitul catre asociatie?
4.sa ma prezint la termen? cu chitanele cu care am continuat sa platesc?