Buna seara,
Am si eu nevoie de un sfat cu privire la o succesiune. Mama mea fiind : " ELENA* "
Defunctul - VIOREL detine o proprietate ( TEREN + CASA VECHE) - 1200 m2
Singurele rude fiind : 3 Unchii si 1Matusa
Matusa fiind decedata dar care a lasat certificat de mostenire pentru mamei mele.
Unchii la fel la randu lor au copii.
1. NAE are un fiu infiat.
2. Elena a lasat certificat de mostenire
3. Gheorghe ( tatal mamei mele ) : 4 copii dintre care mama mea si un fiu decedat dar care are un copil.
4. Mihai are 2 copii : Mihai si Tatiana.
Ideea e ca noi am gasit sa vindem acest teren si casa cu suma de 100 000 RON, fiecare a fost de acord pana acum o saptamana cand ( Dna. TATIANA ) s-a razgandit.
Ideea e ca in acest caz nu putem vinde.
Ce solutii ar fi si cum am putea incerca sa o convingem deoarece daca am ajunge la instanta :
- am pierde cumparatorul
- Ea cat si noi am cheltuii bani in plus ( avocat + expertize )
La sfarsit ea nu ar castiga nimic decat faptul ca va avea un certificat pentru ce i se cuvine, adica ar obtine un certificat si ar pierde acesti bani.
Mentionez ca noi toti ceilalti dorim si suntem de acord sa vindem fara a mai ajunge la judecata.
O idee sa o putem convinge ???
PS. nu este nici persoana care are bani pentru a intra intrun proces cu noi, si in plus are un copil care practic nu a lasato sa mearga cu noi sa semneze.
Motivul lui de razgandire a fost ca de ce " ELENA - DECEDATA " mai are drept la acest teren si casa, dar mama are certificat de mostenitor.
Ideea ar fi sa o convingem cumva pe Dna. TATIANA , continuand cu un proces ea va cheltuii bani pe care nu i are...
Ma gandeam sa facem o MEDIERE la notar, si sa i facem o scrisoare cumva sa primeasca acasa , o scrisoare sa i explice cumva ca daca nu vine sa se prezinte o sa o dam in judecata si va avea de pierdut in loc sa castige o suma de bani venind sa semneze....
Adica as vrea de la dumneavoastra un model de scrisoare sau ceva ce un notar sa i trimita acasa prin recomandata sa o convinga cumva sa nu ajungem la proces sa pierdem cumparatorul din cauza ei.
AM FACUT UN DESEN PENTRU A INTELEGE DUMNEAVOASTRA AICI:
[ link extern ]