avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate ghita1958

Activitate ghita1958

am luat un credit in franci elvetieni in 2008 ,,pana in 2010 am platit dar dupa aia francul a crescut foarte mult si rata a depasit pensia si nu am mai avut de unde da rata,,,in 2014 mi-a venit de la tribunal prin executor ca am de platit 112500lei,,,din 2014 platesc in continu rata,,,,in 2020 am fost chemat la judecatorul executor si mi sa adus la cunostinta ca am de plata la ora actuala 30000 de franci elvetieni la cursul actual,,,executorul mia spus ca pana acum din 2014 am platit onorariul ,penalizari,,eu am luat 18600de franci elvetieni,,si trebuie sa dau inapoi 33000 de mi de franci,,este legal,,,mia mai spus ca rata se actualizeaza tot timpul ,,va rog sa imi spuneti ce as putea face ,,ca eu cred ca am sa platesc toata viata si datoria tot va ramane,,acesta este un furt nu este legal ce fac ei,,,va multumesc,,
as dori sa imi spuneti,,am luat un credit in franci elvetieni in 2008,,am platit pana in 2010,,dupa aia a crescut francul si nu am mai platit,,,am fost dat in judecata si platesc din 2014 si pana in prezent,,,am fost la judecatorul care sa ocupat de caz,si am cerut sa-mi spuna cat mai am de plata,,mi sa raspuns ca am tot aceeasi suma pe care mia pus-o tribunalul sa o platesc,am intrebat de ce si mi sa raspuns ca in fiecare luna mi se actualizeaza rata si trebuie sa mai platesc si penalizari,,dar eu nu inteleg daca platesc din 2014 nu mi-a scazut deloc datoria,,va rog foarte mult sa imi spuneti ce as putea face sa nu mai platesc penalizari si actualizari,,banca mia pus de plata o suma mult mai mare decat am luat,,ce pot face.va multumesc,,
stagiul total de cotizare este de 35 ani si 7 luni..
am extras din dosar stagiu de cotizare de 20 ani si 4 luni,,iar totalul stagiului de cotizare este de 35 ani si 7 luni,,
Răspuns la discuția drept de mostenire
da,bunurile sunt dobandite in timpul casatoriei.
m-am angajat la mina in 1985 luna iunie si am iesit la pensie in anul 2005 in luna iunie.
Răspuns la discuția drept de mostenire.
apartamentul l-am cumparat impreuna cu decedata,dupa ce am stat cu chirie la stat,,iar decedata a avut patru copii.
nu stiu ca a fost stadiu de cotizare,,pe decizia de pensie scrie ca am cotizat 35 de ani si 7 luni..
dar cota mea de 1/4 nu o pot lasa mostenire la actuala sotie cu care sunt casatorit legitim,fosta mea nevasta a decedat in 2007.
Răspuns la discuția drept de mostenire
am stat cu chirie la stat si apoi am cumparat apartamentul impreuna,,