avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi
Forum Activitate feliciagrama1960

Activitate feliciagrama1960

Va rog puteti sa-mi spuneti si mie unde gasesc un model de cerere pe care s-o depun la instanta de apel pentru sesizarea C.C.R.referitor la neconstitutionalitatea art.56 alin.1 lit. (c).
Va multumesc anticipat, astept cat mai multe sugestii.
S-a judecat direct pe fond "luind de bun" tot ceea ce"a debitat" avocata intimatei si iata: "Solutia pe scurt: Admite în parte acţiunea. Anulează decizia nr. 23/01.11.2013 emisă de intimată. Respinge capetele de cerere având ca obiect reintegrarea în funcţia deţinută anterior şi plata despăgubirilor materiale şi morale ca neîntemeiate. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a VIII-a.. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 30.03.2015.
Document: Hotarâre 3028/2015 30.03.2015"
Va rog sa-mi mai spuneti daca acest lucru poate insemna faptul ca mi-a fost incalcat dreptul la aparare ? Va multumesc.
Va rog sa-mi spuneti daca un" Bilet de trimitere pentru servicii clinice / bilet de internare utilizat in sistemul de asigurari sociale de sanatate "(care este un tipizat care se utilizeaza in prezent) in care se precizeaza la motivul trimiterii "rog consult specialitate (internare)" datat cu 17.03.2015 insotit cu cererea mea in care solicit acordarea unui termen de judecata motivand faptul ca eram internata in spital si precizand ca la urmatorul termen voi prezenta documentele (bilet de iesire din spital insotit de o scrisoare medicala) care sa ateste acest lucru, poate fi considerat ca proba (dovada) ca la data de 30.03.2015 eram internata in spital si nu puteam fi prezenta la tribunal . Va multumesc mult, astept urgent cat mai multe raspunsuri.
Buna ziua, va rog puteti sa-mi spuneti si mie ce inseamna "hotărâre intermediară"din textul de mai jos:
"Solutia pe scurt: Admite cererea de completare a hotărârii formulată de SC Tin Management Grup S.A. in contradictoriu cu Oanea Felicia. Dispune completarea hotărârii, în sensul că obligă apelanta să plătească intimatei suma de 700 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu avocaţial redus. Definitivă. Pronunţată in şedinţă publică, azi 01.03.2016.
Document: Hotărâre intermediară 01.03.2016"
Si daca se poate as vrea sa va mai intreb ceva : cum este posibil ca o instanta sa dea urmatoarea hotarare judecatoreasca :

Solutia pe scurt: Admite în parte acţiunea. Anulează decizia nr. 23/01.11.2013 emisă de intimată. Respinge capetele de cerere având ca obiect reintegrarea în funcţia deţinută anterior şi plata despăgubirilor materiale şi morale ca neîntemeiate. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a VIII-a.. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 30.03.2015.
Document: Hotarâre 3028/2015 30.03.2015

in cazul unei concedieri in timp ce angajatul era in concediu de boala, iar la recurs sa piarda angajatul si sa fie nevoit sa plateasca si cheltuielile de judecata ?
Va multumesc , astept cu mare nerabdare un raspuns.
Felicia
Mi s-a desfacut CIM in timp ce ma aflam in CM; am contestat decizia de desfacere la TMB solicitand in acelasi timp si reintegrarea in functia detinuta anterior precum si daune materiale si morale.
TMB a anulat doar decizia de desfacere a CIM respingand celelalte doua capete de acuzare; vi se pare corect si legal ?
In timpul derularii acestui proces eu m-am imbolnavit si fost in CM (concediu medical),suferind de mai multe boli :diabet (care s-a agravat trecand si pe insulina),BPOC , HTA ,tulburari afective tip depresiv .
Nu am mai reusit sa revin la starea de sanatate care sa-mi permita revenirea la servici si m-am pensionat pe caz de boala cu grad de invaliditate III (cu drept de munca 4 ore/zi); dar nici nu am apucat sa primesc decizia de pensionare de la casa de pensii ca m-am pomenit cu a doua decizie de desfacere a CIM si pe care deasemenea am contestat-o la TMB.
Surpriza am pierdut si acest proces ; nu numai aceasta dar mai trebuie sa platesc si cheltuieli de judecata in suma de 3348 lei.
Va rog puteti sa-mi spuneti si parerea d.stra, astept cu nerabdare niste solutii, daca sunt juste aceste hotarari judecatoresti ca sa nu-mi mai fac desarte sperante. Va multumesc anticipat!
Va rog spuneti-mi si mie ce fel de judecatoare poate sa se pronunte pe fond la primul termen cand eu eram in spital si nu mi-a aprobat cererea de acordare a unui nou termen,solutia : Admite in parte cererea. Anuleaza decizia nr.23/01.11.2013(prin care mi s-a desfacut CM)emisa de intimata. Respinge capetele de cerere avand ca obiect reintegrarea in functia detinuta anterior si plata despagubirilor materiale si morale ca neintemeiate. Cu apel in termen de 10 zile de la comunicare.
Eu nu mai inteleg nimic !:O
Daca azi am avut termen de judecata ptr.ca am fost concediata in timp ce eram in concediu medical dar nu m-am putut prezenta fiindca sunt internata in spital instanta poate sa-mi aprobe cererea prin care am solicitat un nou termen (mentionez ca anexat si o copie dupa biletul de internare) ?
Va multumesc anticipat ,astept raspuns.