avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Activitate ikoltac

Activitate ikoltac

Evaluarea este necesară și obligatorie în cazul prezentat? Este cerut de cineva în mod expres? Cine l-ar putea solicita?
bună ziua,
Pentru pensionarea pentru prima oară pe grad invaliditate gr. II cu reevaluare se închide contractul de muncă sau sunt variante de sistare a acestuia sau alte forme care nu impun lucrul ci numai o suspendare a contractului?
La documentele ce trebuie duse la casa de pensii scrie: - adeverinţa din care să rezulte data încetării plăţii indemnizaţiei pentru incapacitate temporară de muncă/copia ultimului certificat de concediu medical sau, după caz, adeverinţă din care să rezulte data încetării calităţii de asigurat (original);- deci există mai multe posibilități?

Urgent
mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce date de contact sunt obligatorii a fi afișate pe scara blocului pentru:
Asociatia de Proprietari, președinte, administratori și comitet executiv?

Mulțumesc.
Răspuns la discuția Date cu caracter personal
1. Faptul ca ești sau nu pensionar sau angajat sunt date cu caracter personal ce nu trebuie divulgate de terți?
Mă refer la administrator bloc, președinte sau cei care utilizeaza aceste informații (exemplu pentru reabilitare imobil)
Deci aceste dete sunt sau nu date cu caracter personal?

1. Faptul ca ești sau nu pensionar sau angajat sunt date cu caracter personal ce nu trebuie divulgate de terți?
2. Pe de altă parte poștașul informează vecinii asupra valorii pensiilor de pe talon. Cum se poate reglementa o astfel de situație?
3. Care sunt datele obligatorii ce trebuie transmise președintelui de bloc pentru cartea imobilului?


Multumim.

Buna dimineata,
Va rog, stie cineva daca s-a votat legea privind recalcularea pensiei anticipate, pentru a acorda sanse agale celor care au iesit la pensie inainte de noile modificari ce au stipulat coeficienti de penalizare mai mici?
Am auzit ca s-a inaintat la parlament un proiect de lege in acest sens.

Multumesc.
Răspuns la discuția Spatiu public
Prin vot in adunarea generala a asociației nu se poate stabili altfel?
Sunt apartamente, care la montarea centralei au pus si detector de gaz. Acesta a fost montat in apartament imediat langa usa de la intrare și nu in afara partamentului.
Exista norme de montaj pe care le putem vedea?
Mulțumesc.
Răspuns la discuția Spatiu public
Mulțumesc.
Asociația instalase repartitor pe calorifer. Până la schimbarea presedintelui a existat o lista de persoane care nu au utilizat uscatoria, deci nu au plătit citirile de pe repartitor.
După schimbarea conducerii, fara sa fie anuntate persoanele respective s-a trecut inițial la plata citirilor de catre toti proprietarii, iar apoi după întocmirea altei liste de persoane (lista cu semnăturile a fost predata presedintelui) care sa nu utilizeze uscătoria presedintele a dispus trecerea pe pausal, începând cu 4 luni in urma.
Lista a fost intyocmita cu acceptul celor incluși in aceasta că vor achita consumurile corespunzătoare tevilor comune ce trec prin uscatorie.
Are dreptul presedintele sa ia astfel de decizii contra intereselor proprietarilor?

Vi s-a specificat, în cazul în care nu aveți centrală, unde se montează electroventilul, pe casa scarilor sau în casă? Sunt separat cu instalatia de gaze fata de restul locatarilor.